Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ευθέως κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος της Βουλής, Ευ. Μεϊμαράκης - Εκμεταλλεύεται επικοινωνιακά την υπόθεση των υποβρυχίων

Ευθέως κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος της Βουλής, Ευ. Μεϊμαράκης - Εκμεταλλεύεται επικοινωνιακά την υπόθεση των υποβρυχίων
Στην αντεπίθεση περνά ο πρόεδρος της Βουλής για το σκάνδαλο των υποβρυχίων
Τη δυνατότητα του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει πρόταση για σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής για το σκάνδαλο των υποβρυχίων υπενθύμισε ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
Προκλητικός εμφανίζεται ο πρόεδρος της Βουλής, Ευ. Μεϊμαράκης σχετικά με τις αποκαλύψεις που αφορούν την ποινική δικογραφία για την υπόθεση των υποβρυχίων και των ναυπηγείων Σκαραμαγκά.
Ειδικότερα ο κ. Μεϊμαράκης απαντάει με άκρως δεικτικό τρόπο στις αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το καθεστώς λειτουργίας της Βουλής, υπενθυμίζοντας του τη δυνατότητα του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει πρόταση για σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής για το σκάνδαλο των υποβρυχίων.
Μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες μετά τη σύσκεψη των προέδρων της Βουλής ο Β. Μεϊμαράκης είπε «και τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τη δυνατότητα να ζητήσει προκαταρκτική επιτροπή και να συγκληθεί η Ολομέλεια για να αποφασίσει».
Μάλιστα έκανε λόγο για επικοινωνιακή εκμετάλλευση της υπόθεσης από το ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης