Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουκουλόπουλος (ΠΑΣΟΚ) – Μέρος του πρωτογενούς πλεονάσματος να δοθεί στους αγρότες

Κουκουλόπουλος (ΠΑΣΟΚ) – Μέρος του πρωτογενούς πλεονάσματος να δοθεί στους αγρότες
Η κίνηση αυτή θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση κάποιων συντελεστών του κόστους παραγωγής
Την άποψη πως μέρος του πρωτογενούς πλεονάσματος πρέπει να δοθεί στους αγρότες εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Π. Κουκουλόπουλος.
Σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ.Κουκουλόπουλος υποστήριξε ότι η κίνηση αυτή πρέπει να γίνει όχι μόνο για συμβολικούς λόγους.
«Ένα μέρος από το πρωτογενές πλεόνασμα πρέπει να πάει στον πρωτογενή τομέα, ενδεχομένως να βοηθήσει στην αντιμετώπιση κάποιων συντελεστών του κόστους παραγωγής» υποστήριξε ο κ.Κουκουλόπουλος, τονίζοντας ότι θα πρέπει να γίνει ορθή αξιοποίηση των κονδυλίων της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ), καθώς αυτά φθάνουν για τη χώρα μας στο ποσό των 20 δισ. ευρώ έως το 2020.
«Θα πρέπει να συμφωνήσουμε σε ένα πρόγραμμα ενημέρωσης όλου του αγροτικού κόσμου, ώστε να μη χαθεί ούτε μια μέρα. Το μεγάλο στοίχημα είναι η νέα ΚΑΠ να εφαρμόζεται από την 1/1/2015 και να μην αργοπορήσουμε» τόνισε ο κ.Κουκουλόπουλος, ο οποίος ανφερόμενος στα θέματα που απασχολούν τους αγρότες υποστήριξε ότι προβλήματα όπως αυτά του πετρελαίου, του ηλεκτρικού ρεύματος αλλά και της φορολόγησης θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με ορθό τρόπο και να δοθούν οι απαραίτητες λύσεις, μετά από συντονισμένο διάλογο μεταξύ των αγροτών και της κυβέρνησης.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης