Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Φωτόπουλος (πρόεδρος αστυνομικών) – Υπάρχουν ανεγκέφαλοι και εγκληματικές φυσιογνωμίες στην Αστυνομία

Φωτόπουλος (πρόεδρος αστυνομικών) – Υπάρχουν ανεγκέφαλοι και εγκληματικές φυσιογνωμίες στην Αστυνομία
Αντιδράσεις για τα χθεσινά επεισόδια με τις απολυμένες καθαρίστριες στο υπουργείο Οικονομικών


Για την ύπαρξη ανεγκέφαλων και εγκληματικών φυσιογνωμιών στους κόλπους της Ελληνικής Αστυνομίας έκανε λόγο ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Χρ.Φωτόπουλος αναφερόμενος στα χθεσινά επεισόδια με τις καθαρίστριες στο υπουργείο Οικονομικών.
Σε δηλώσεις του στο Mega ο κ.Φωτόπουλος καταδίκασε τη βία από την πλευρά των αστυνομικών και συγκεκριμένα την επίθεση από αστυνομικό σε καθαρίστρια.
Κληθείς να σχολιάσει  τη φωτογραφία του αστυνομικού με τη σιδηρογροθιά στο χέρι, ο κ.Φωτόπουλος υποστήριξε ότι «τα έχω δει και με πεισμώνουν γιατί δεν έχουν αντιμετωπιστεί με τρόπο παραδειγματικό».
Ο κ. Φωτόπουλος, ζήτησε να δοθούν στη δημοσιότητα οι ΕΔΕ που έχουν γίνει στο παρελθόν για υποθέσεις αστυνομικής βίας, όπως σε βάρος του φωτορεπόρτερ Μάριου Λώλου ή του δημοσιογράφου Μανώλη Κυπραίου, αλλιώς «είμαστε εκτεθειμένοι».
Εξέφρασε επίσης την άποψη ότι τέτοια φαινόμενα, «δεν ανάγονται μέσα σε διαταγές» και τόνισε πως η πλειοψηφία των αστυνομικών, κάτω από αντίξοες συνθήκες μάχεται ενάντια στο έγκλημα.
Ο κ. Φωτόπουλος, είπε επίσης πως πρόσφατα αντιπροσωπεία της ομοσπονδίας επισκέφτηκε τις απολυμένες καθαρίστριες καθώς μεσολάβησαν και άλλα γεγονότα «βίαιων συμπεριφορών» ενώ τάχθηκαν και στο πλευρό τους στο αίτημα για επαναπρόσληψή τους.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης