Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Για Επίτροπο στην Κομισιόν προορίζει τη Ντόρα Μπακογιάννη ο Σαμαράς - Πρώτη συνάντηση μετά από 2 χρόνια

Για Επίτροπο στην Κομισιόν προορίζει τη Ντόρα Μπακογιάννη ο Σαμαράς - Πρώτη συνάντηση μετά από 2 χρόνια
Δεν ευσταθούν οι πληροφορίες πως η Ντόρα Μπακογιάννη θα αναλάβει το υπουργείο Οικονομικών
(upd)Για τη θέση της Επιτρόπου της Ελλάδας στην Κομισιόν προορίζει, με βάση τελευταίες πληροφορίες, την Ντόρα Μπακογιάννη ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Τα σενάρια που φούντωσαν νωρίτερα πως η ίδια δεν αποκλείεται να αναλάβει ακόμη και το υπουργείο Οικονομικών δεν επιβεβαιώνονται.
Τα σενάρια πως η Ντόρα Μπακογιάννη θα αποτελέσει κεντρικό πρόσωπο του επικείμενου ανασχηματισμού, αναλαμβάνοντας το νευραλγικό υπουργείο Οικονομικών, αντικαθιστώντας τον Γιάννη Στουρνάρα, πυροδότησε η αιφνίδια συνάντησή της με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τρία μόλις 24ωρα πριν την ανακοίνωση του νέου κυβερνητικού σχήματος. Όπως όλα δείχνουν, ο ανασχηματισμός θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα 9 Ιουνίου.
Οι πληροφορίες θέλουν τελικώς την Ντόρα Μπακογιάννη να παίρνει τον δρόμο για την Κομισιόν. Το ενδιαφέρον της άλλωστε για τη συγκεκριμένη θέση έχει από καιρό εκδηλωθεί.
Η μεσημεριανή συνάντηση Σαμαρά - Μπακογιάννη είναι η πρώτη τους επαφή για πρώτη φορά εδώ και δύο χρόνια... Υπενθυμίζεται άλλωστε ότι πρόσφατα η ίδια η Ντόρα Μπακογιάννη είχε δηλώσει ότι έχουν να μιλήσουν εδώ και δύο χρόνια με τον πρωθυπουργό.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του πρωθυπουργού στην Μουρούζη.
Είναι προφανές ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επιχειρεί να κλείσει τα εσωκομματικά μέτωπα και να συσπειρώσει την παράταξη.
Σε αυτή την προσπάθεια η Ντόρα Μπακογιάννη αποτελεί πολύτιμη σύμμαχο…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης