Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βούτσης (ΣΥΡΙΖΑ) – Επικίνδυνο βήμα περιστολής της Δημοκρατίας το πρόωρο κλείσιμο της Ολομέλειας της Βουλής

Βούτσης (ΣΥΡΙΖΑ) – Επικίνδυνο βήμα περιστολής της Δημοκρατίας το πρόωρο κλείσιμο της Ολομέλειας της Βουλής
Δεν θα έπρεπε να ισχύει ο θεσμός των θερινών τμημάτων σε συνθήκες κρίσης
Για επικίνδυνο βήμα περιστολής της Δημοκρατίας έκανε λόγο ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης, σχολιάζοντας την απόφαση της κυβέρνησης να κλείσουν οι εργασίες της Ολομέλειας της Βουλής.
«Σε συνθήκες κρίσης που περνά η χώρα δεν θα έπρεπε να ισχύει ο θεσμός των θερινών τμημάτων. Διότι οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολύ μεγάλες, πόσω μάλλον γιατί μεσολάβησε η 15ημερη διακοπή για το Πάσχα και η αναγκαία 15ημερη διακοπή λόγω των εκλογών. Δηλαδή συζητάμε αν είναι καλό να κλείνει η Βουλή περί τον Απρίλιο. Είναι απίστευτα πράγματα αυτά και θεωρούμε ότι είναι ένα επικίνδυνο βήμα περιστολής της δημοκρατίας» αναφέρει σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ.Βούτσης.
Όπως είπε ο κ.Βούτσης, η κυβέρνηση με την κίνησή της αυτή προσπαθεί να αποσιωπήσει «πράγματα που γνωρίζουμε και πράγματα που δεν γνωρίζουμε».
«Αυτά που γνωρίζουμε τα έχουμε εκθέσει, δηλαδή το να μην έρθουν στην Ολομέλεια τα προαπαιτούμενα μέτρα για τις δόσεις των ενός και ενός δισ. ευρώ. Δεν είναι τυχαίο ότι η δόση του ενός δισ. ευρώ πηγαίνει για φθινόπωρο. Να μην συζητηθούν σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων οι προτάσεις που εκκρεμούν για προ ημερησίας συζήτηση και βεβαίως πλήθος υποθέσεων που εκκρεμούν για την επιτροπή δεοντολογίας ... Αυτά είναι τα ομολογημένα, αν υπάρχουν και ανομολόγητα και σχεδιασμοί που έχουν σχέση με τον ανασχηματισμό ή με την στρατηγική για την Προεδρία της Δημοκρατίας ή για άλλα μείζονα θέματα δεν τα γνωρίζουμε αυτήν τη στιγμή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Βούτσης.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης