Πολιτική

Ν. Βούτσης (ΣΥΡΙΖΑ) – Οποιαδήποτε στιγμή μπορούν να προκηρυχθούν εκλογές

Ν. Βούτσης (ΣΥΡΙΖΑ) – Οποιαδήποτε στιγμή μπορούν να προκηρυχθούν εκλογές
Καταλυτική θα είναι η πίεση της κοινωνίας, σημείωσε ο γραμματέας της Κ.Ε. του κόμματος
Οποιαδήποτε στιγμή μπορούν να προκηρυχθούν εκλογές, ανεξαρτήτως της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, υπογράμμισε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης.
Όπως επισήμανε σχετικά σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real, «η πίεση στην κυβέρνηση δεν θα είναι πλέον επειδή θα της λείπουν, ενδεχομένως, κάποιοι βουλευτές, ικανοί και πρόθυμοι για τις δύσκολες καμπές. Θα είναι η καταλυτική πίεση που υπάρχει από την κοινωνία για μέτρα ή για στρατηγικές οι οποίες είναι μπροστά μας και για τις οποίες ενδεχομένως θα θέλουν να δεσμεύσουν τη χώρα».
Πρόσθεσε δε, ότι «αυτό θα είναι ένα ασφυκτικό πλαίσιο το οποίο θα εξαναγκάσει την κυβέρνηση πολύ πιο γρήγορα απ’ ό,τι νομίζουν να πάει σε εθνικές εκλογές για τον μόνο λόγο ότι εάν παραταθεί για πολύ αυτό το διάστημα από κει και ύστερα και οι ίδιοι θα θεωρούν ότι μπορεί να πάνε σε μία συντριπτική ήττα. Δηλαδή είναι πολύ πιο σύνθετο το πολιτικό σκηνικό από δω και πέρα και άρα δεν μπορεί κανείς με τεχνικούς όρους να το προσεγγίσει όπως προσπαθούν από το βράδυ της Κυριακής να κάνουν».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης