Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Διάκριση για την Intralot – Βραβεύθηκε ως η «Καλύτερη Πολυεθνική Εταιρεία» από τη Statbank

tags :
Διάκριση για την Intralot – Βραβεύθηκε ως η «Καλύτερη Πολυεθνική Εταιρεία» από τη Statbank
Η τελετή απονομής του βραβείου έλαβε χώρα στις 22 Μαΐου, παρουσία εκπροσώπων του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου
Μια σημαντική διάκριση έλαβε η εταιρεία Intralot, η οποία βραβεύθηκε ως η «Καλύτερη Ελληνική Πολυεθνική Εταιρεία» κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων «Διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας 2014» της STATBANK, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 22 Μαΐου στην Αθήνα, παρουσία εκπροσωπών του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου.
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, αυτή η τιμητική διάκριση αναγνωρίζει και επιβραβεύει την επιτυχή εξωστρεφή στρατηγική της Intralot, την προσήλωσή της στην αριστεία, τη δυναμική επιχειρηματική της ανάπτυξη, καθώς και τη σημαντική συμβολή της στην ελληνική οικονομία, αποτελώντας σήμερα μία από τις κορυφαίες εταιρείες της χώρας και ηγέτιδα δύναμη του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών διεθνώς.
Κατά την παραλαβή του βραβείου, ο Ηλίας Αθανασίου, Investors Relations Director του ομίλου Intralot, επισήμανε ότι «η διάκριση μας τιμά ιδιαίτερα. Η INTRALOT από την ίδρυσή της έχει μείνει πιστή στις αξίες της και αφοσιωμένη στη στρατηγική της για προώθηση της καινοτομίας σε όλον τον κόσμο.
»Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, η INTRALOT κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή του κλάδου της παγκοσμίως και να αποτελεί σήμερα μία από τις πιο ισχυρές ελληνικές πολυεθνικές εταιρείες που στηρίζει την Ελληνική Οικονομία και αποτελεί Πρεσβευτή της ελληνικής επιχειρηματικότητας στις πέντε ηπείρους».
Η INTRALOT αναγνωρίσθηκε ως «Καλύτερη Ελληνική Πολυεθνική Εταιρεία» μετά την αξιολόγηση των μεγαλύτερων ελληνικών επιχειρήσεων σύμφωνα με δέκα οικονομικά κριτήρια. Τα βραβεία που διοργανώνονται κάθε χρόνο από την STATBANK έχουν ως στόχο την προώθηση των ελληνικών επιχειρήσεων και την αναγνώρισή τους για τη δυναμική ανάπτυξή τους, καθώς και τη συμβολή τους στην παραγωγικότητα, την απασχόληση και την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης