Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Βόλος – Συνελήφθη 29χρονος για πορνογραφία ανηλίκων μέσω Διαδικτύου

Βόλος – Συνελήφθη 29χρονος για πορνογραφία ανηλίκων μέσω Διαδικτύου
Προσποιούμενος τον ανήλικό μαθητή, προσέγγιζε ανήλικες κοπέλες τις οποίες εν συνεχεία εκβίαζε
Συνελήφθη στον Βόλο ένας 29χρονος, ο οποίος προσποιούμενος τον ανήλικο μαθητή στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης «facebook» εκβίαζε ανήλικα κορίτσια, προκειμένου να του στείλουν φωτογραφίες τους με άσεμνο περιεχόμενο, τις οποίες στην συνέχεια αναρτούσε στο Διαδίκτυο με άλλες φωτογραφίες τους, που είχε ήδη στην κατοχή του.
Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων.
Σύμφωνα με την αστυνομία, τον τελευταίο 9μηνο ο 29χρονος είχε δημιουργήσει προφίλ στο «facebook» και προσποιούνταν τον ανήλικο μαθητή.
Στη συνέχεια προσέγγιζε και συνομιλούσε διαδικτυακά και τηλεφωνικά με ανήλικες κοπέλες, τις οποίες έπειθε να του στείλουν ημίγυμνες φωτογραφίες τους και με την απειλή ότι θα τις δημοσιεύσει στο διαδίκτυο, τις εξανάγκαζε να του στείλουν κι άλλες με γυμνό περιεχόμενο.
Από την έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι του συλληφθέντα βρέθηκε πλήθος αρχείων σε ηλεκτρονικά μέσα αποθήκευσης με υλικό παιδικής πορνογραφίας, τα οποία και κατασχέθηκαν μαζί με ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε ο 29χρονος για να επικοινωνήσει με τις ανήλικες κοπέλες.
Από την επιτόπια αυτοψία στα κατασχεθέντα πειστήρια, τα οποία θα αποσταλούν για τις απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις, βρέθηκαν αποθηκευμένες φωτογραφίες ανήλικων κοριτσιών, καθώς και πλήθος άλλων αρχείων με υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης