Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στο Πρωθυπουργικό αξίωμα αποβλέπει ο Aπ. Γκλέτσος - Ιδρύει νέο κόμμα με το όνομα «Τελεία»

Στο Πρωθυπουργικό αξίωμα αποβλέπει ο Aπ. Γκλέτσος - Ιδρύει νέο κόμμα με το όνομα «Τελεία»
«Να βάλουμε τελεία σε όλους αυτούς που σκοτώσανε τα όνειρα μας»
Νέο κόμμα ιδρύει ο Απόστολος Γκλέτσος, μετά τη θριαμβευτική νίκη του στις εκλογές για τον Δήμο Στυλίδας, με ποσοστό 67,74%., ενώ η ονομασία του θα είναι «Τελεία».
Ο κ. Γκλέτσος κατά την ομιλία του μετά την επανεκλογή του, ανακοίνωσε την ίδυρση του κόμματος του με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Τελεία».
Όπως είπε, «η σκέψη αυτή έχει ωριμάσει από καιρό», αλλά περίμενε να δει το εκλογικό αποτέλεσμα και μετά να κάνει ανακοινώσεις.
«Να βάλουμε τελεία σε όλους αυτούς που σκοτώσανε τα όνειρα μας» τόνισε και ανέφερε ότι «το κόμμα του δεν θα ανήκει στη Δεξιά, ούτε στην Αριστερά ή στο Κέντρο, αλλά «θα αγκαλιάσει όλους τους πολίτες, έτσι ώστε να μπούμε όλοι μας σε ένα νοικοκυρεμένο κράτος».
«Υπάρχει έδαφος στο πολιτικό φάσμα», υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι προχωρά σε αυτήν την κίνηση «από βαθιά αίσθηση καθήκοντος».
Διευκρίνισε πάντως ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τη θέση του δήμαρχου Στυλίδας, «καθώς η Τελεία θα είναι κάτι διαφορετικό από τον δήμο».
Ωστόσο σε συνέντευξή του στο Βήμα Fm ερωτηθείς εάν θέλει να γίνει Πρωθυπουργός απάντησε: «Γιατί όχι;» και συμπλήρωσε «Καταρχήν υπάρχει ο Δήμος. Από κει και πέρα, παράλληλα θα δημιουργείται και το κόμμα και όταν θα γίνουν εκλογές, τότε θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε. Πρώτο μας μέλημα είναι ο Δήμος. Έτσι κι αλλιώς ο Δήμος και το κόμμα λειτουργούν με ομάδες εργασίας κανείς δεν κάνει από μόνος του κάτι».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης