Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κ. Μητσοτάκης (Ν.Δ.) – Δεν προσχώρησαν στην ψήφο της οργής οι πολίτες – Δεν υπήρξε βήμα για πολιτική ανατροπή

Κ. Μητσοτάκης (Ν.Δ.) – Δεν προσχώρησαν στην ψήφο της οργής οι πολίτες – Δεν υπήρξε βήμα για πολιτική ανατροπή
Η Ν.Δ. δεν πρέπει να επενδύσει στην πολιτική πόλωση και «δεν πρέπει να ακολουθήσει τον ρυθμό του "σκληρού ροκ" που θέλει να επιβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε ο υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης
Δεν προσχώρησαν στην ψήφο της οργής οι πολίτες, «ούτε έγινε το πρώτο βήμα για πολιτική ανατροπή, όπως ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, κάνοντας μια αποτίμηση του αποτελέσματος του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Όπως επισήμανε, οι πολίτες ψήφισαν «ώριμα, πρωτίστως με αυτοδιοικητικά κριτήρια» και πρόσθεσε ότι δεν βλέπει σύνδεση των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών με την ευρύτερη πολιτική κατάσταση.
Παράλληλα, τόνισε ότι η Ν.Δ. δεν πρέπει να επενδύσει στην πολιτική πόλωση και «δεν πρέπει να ακολουθήσει τον ρυθμό του "σκληρού ροκ" που θέλει να επιβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ», σημειώνοντας ότι «θα απαντήσουμε, αλλά εμείς είμαστε η δύναμη σταθερότητας».
Ερωτηθείς σχετικά με τον δεύτερο γύρο της επόμενης Κυριακής, ο κ. Μητσοτάκης εκτίμησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κερδίσει καμία περιφέρεια, κάνοντάς λόγο για «πολιτική αποτυχία ενός κόμματος που δεν μπορεί να αντιστοιχίσει τα εκλογικά του ποσοστά με αξιόλογα στελέχη» που να «κάνουν "γκελ" στις τοπικές κοινωνίες».
Παράλληλα, επανέλαβε για μια ακόμη φορά ότι αποτελεί ελληνική ιδιαιτερότητα να συνδέουμε τις ευρωεκλογές και τις τοπικές εκλογές με τις ευρύτερες πολιτικές ισορροπίες στη χώρα και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση «δεν φεύγει» και έχει πολλή δουλειά να κάνει.
Κληθείς να σχολιάσει τα εκλογικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής, σημείωσε πως η ψήφος για τη Χ.Α. «εμπεριέχει μια πολύ μεγάλη δόση θυμού» και εκτίμησε ότι το «υπόβαθρο» κρίσης που γέννησε το ρεύμα υπέρ της Χ.Α. δεν έχει ακόμη τελειώσει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης