Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σε 40 δήμους της χώρας αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα η νέα δημοιτκή αρχή από τον α' γύρο

Σε 40 δήμους της χώρας αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα η νέα δημοιτκή αρχή από τον α' γύρο
Σε 40 από τους 325 δήμους της χώρας
Σε μερικούς δήμους της χώρας η νέα δημοτική αρχή που θα αναλάβει καθήκοντα από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα εκλεγεί απόψε, πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Σε αυτούς περιλαμβάνονται σίγουρα οι 40 από τους 325 δήμους της χώρας.
Ειδικότερα πρόκειται για τους 4 δήμους που κατέβηκε ένας υποψήφιος αλλά και για τους 36 όπου οι υποψήφιοι ήταν μόνο δύο.
Ειδικότερα, σε τέσσερις δήμους -Τήλου, Σφακίων, Λειψών και Αγράφων- οι υποψήφιοι δήμαρχοι έχουν εκλεγεί ήδη, πριν ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία.
Πρόκειται για τη Μαρία Κάμμα- Αλειφέρη που ήταν η μοναδική υποψήφια για τον δήμο Τήλου, τον Παύλο Πολάκη που είναι ο μοναδικός υποψήφιος για τον δήμο Σφακίων, τον Φώτη Μάγγο μοναδικό υποψήφιο για τον δήμο Λειψών και τον Θεόδωρο Μπαμπαλή μοναδικό υποψήφιο για τον δήμο Αγράφων.
Επίσης, σε 36 δήμους οι υποψήφιοι είναι μόνο δύο, οπότε η μάχη θα κριθεί σήμερα το βράδυ.
Πρόκειται για τους δήμους Αγαθονησίου, Αγίου Ευστρατίου, Αλιάρτου, Αμαρίου, Ανατολικής Μάνης, Ανάφης, Αντιπάρου, Αργιθέας στην Καρδίτσα, Αστυπάλαιας στην Κάλυμνο, Βόρειων Τζουμέρκων, Γαύδου, Γεωργίου Καραϊσκάκη στην Άρτα, Ελαφονήσου, Καρπάθου, Κάσου, Κέας, Κιμώλου, Κύθνου, Μεγανησίου στη Λευκάδα, Μεγίστης στη Ρόδο, Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο, Νισύρου, Οινουσσών στη Χίο, Οροπεδίου Λασηθίου, Παξών, Παρανεστίου στη Δράμα, Πρεσπών, Σερίφου, Σικίνου, Σίφνου, Σύμης, Τοπείρου στην Ξάνθη, Φολεγάνδρου, Χάλκης στη Ρόδο, Ψαρών, Ιητών (Θήρα).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης