Τελευταία Νέα
Πολιτική

Β. Μιχαλολιάκος (δημ. Πειραιά) – Δεν εκπέμπει ήθος η κίνηση Μώραλη να κάνει σήμερα την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση

Β. Μιχαλολιάκος (δημ. Πειραιά) – Δεν εκπέμπει ήθος η κίνηση Μώραλη να κάνει σήμερα την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση
Ο οικονομικός τους όγκος δεν είναι υπέρτερος των νόμων, τονίζει
Την έντονη αντίδραση του δημάρχου Πειραιά και εκ νέου υποψήφιου με τη Ν.Δ., Βασίλη Μιχαλολιάκου, έχει προκαλέσει η απόφαση του συνδυασμού Μώραλη – Μαρινάκη «Πειραιάς Νικητής», να πραγματοποιήσει σήμερα την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση, τελευταία Παρασκευή πριν τη διεξαγωγή των εκλογών, κάτι που αντιβαίνει στην πάγια πρακτική της μεταπολιτευτικής περιόδου η ημέρα αυτή να ανήκει στη νυν δημοτική αρχή.
«Αυτό που κάνουν δεν εκπέμπει ήθος», σημείωσε ο κ. Μιχαλολιάκος και πρόσθεσε ότι «δεν ζήτησαν καμία άδεια. Μήπως νομίζουν ότι ο οικονομικός όγκος που έχουν είναι υπέρτερος των νόμων» διερωτήθηκε.
Παράλληλα, σημείωσε ότι ο Πειραιάς δεν θα γίνει φέουδο ενός συμπλέγματος επιχειρηματικών συμφερόντων και συμπλήρωσε ότι «ο κάθε πρόεδρος ΠΑΕ δεν είναι ιδιοκτήτης των πολιτών, των ολυμπιακών ψυχών. Ο Ολυμπιακός δεν είναι κόμμα και δημοτική παράταξη, είναι η ιστορία του Πειραιά. Η πλειοψηφία των Πειραιωτών αγαπάμε τον Ολυμπιακό».
Τέλος, επισήμανε ότι ο Πειραιάς μπορεί να γίνει ξανά πόλη – προνόμιο για να ζεις, ενώ το εθνικό λιμάνι της χώρας μπορεί να ηγηθεί της ανάπτυξης της χώρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης