Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ντ. Μπακογιάννη (ΝΔ) - Έχω να μιλήσω με τον Σαμαρά δύο χρόνια - Δεν έχουμε καμία προσωπική σχέση

Ντ. Μπακογιάννη (ΝΔ) - Έχω να μιλήσω με τον Σαμαρά δύο χρόνια - Δεν έχουμε καμία προσωπική σχέση
Για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι δεν πρόκειται «να τινάξει την Κυβέρνηση στον αέρα»
Μία αποκάλυψη που προκαλεί πολλά ερωτηματικά σχετικά με τη συνοχή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας έκανε η Ντόρα Μπακογιάννη, δηλώνοντας ότι τελευταία φορά που μιλήσε με τον Αντώνη Σαμαρά ήταν στις εκλογές του Ιουνίου του 2012.
Ειδικότερα η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, σε συνέντευξή της στην ιστοσελίδα thetoc.gr με την Έλλη Στάη, αποκάλυψε ότι δεν έχει καμία προσωπική σχέση με τον Αντώνη Σαμαρά.
«Έχουμε πολιτική σχέση, με την έννοια ότι στηρίζω την κυβέρνησή του», είπε η κ. Μπακογιάννη, ενώ στην ερώτηση αν συζητά μαζί του τα φλέγοντα πολιτικά ζητήματα απάντησε «όχι, έχω να συναντηθώ με τον κ. Σαμαρά από τις περασμένες εκλογές», συμπλήρωσε.
Όσο αφορά τις επικείμενες εκλογές, δηλώνει ότι διαφωνεί με το δίλημμα Βενιζέλου, αλλά δεν πιστεύει ότι σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος για την Ελιά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «θα τινάξει την Κυβέρνηση στον αέρα».
Όπως λέει χαρακτηριστικά «Το ΠΑΣΟΚ τράβηξε και τραβάει μεγάλο κουπί και ο κ. Βενιζέλος «έχει βάλει πλάτη κι έχει στηρίξει την Κυβέρνηση».
Τέλος σημειώνει ότι μπορεί να προκύψει νέα Κυβέρνηση από την παρούσα Βουλή διευκρινίζοντας ότι τον Πρωθυπουργό, σε αυτήν την περίπτωση, θα τον υποδείξει η ΝΔ, ενώ δεν βλέπει πιθανότητα «μεγάλου συνασπισμού» μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης