Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δένδιας (υπ. Δ.Τάξης) - Σε κίνδυνο ακόμη η χώρα - Πρέπει να παραμείνει η κυβέρνηση για να την βγάλει στο ξέφωτο

Δένδιας (υπ. Δ.Τάξης) - Σε κίνδυνο ακόμη η χώρα - Πρέπει να παραμείνει η κυβέρνηση για να την βγάλει στο ξέφωτο
Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι ζει στον δικό του κόσμο και ότι δεν βλέπει πρόβλημα τρομοκρατίας
Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας, κατηγορώντας τον ότι «ζει μονίμως σε ένα δικό του κόσμο και θα ευχόμουν να ζήσουμε μαζί στον ίδιο κόσμο για να λύσουμε τα προβλήματα της χώρας», ανέφερε σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο Βήμα FM, αφήνοντας αιχμές κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι δεν βλέπει πρόβλημα τρομοκρατίας στην Ελλάδα.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μια εντελώς άλλη άποψη για το θέμα από τον πρωθυπουργό, από την κυβέρνηση και από εμένα. Προφανώς έχει την εντύπωση ότι η χώρα δεν έχει πρόβλημα τρομοκρατίας και ότι δεν είναι τρομοκράτες αυτοί που βάζουν από εδώ και από εκεί βόμβες και σκοτώνουν τον κόσμο και ότι είναι αυτοί που μας δανείζουν χρήματα ή δεν ξέρω τι άλλο ονειρεύεται».
Όσον αφορά τα σχέδια του υπουργείου για το θέμα της ανιτμετώπισης της τρομοκρατίας, σημείωσε ότι «κάναμε μεγάλο λάθος ως χώρα το 2002. Νομίσαμε ότι ξεμπερδέψαμε με την τρομοκρατία με τη 17Ν και δεν είδαμε τα καθαρά δείγματα» και εξέφρασε την αισιοδοξία του «ότι εάν η ΕΛΑΣ εξελιχθεί όπως προβλέπει το νομοσχέδιο και εξελιχθούν και αποκτηθούν και τα νέα ηλεκτρονικά μέσα και δημιουργηθεί το σύστημα όπως πρέπει να δημιουργηθεί, δεν θα υπάρχει χώρος για την τρομοκρατία στην Ελλάδα».
Ερωτηθείς σχετικά με τις ευρωεκλογές, αλλά και τι προβλέπει για την επομένη, ο κ. Δένδιας τόνισε στην τεράστια προσπάθεια της κυβέρνησης να «συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα».
Παράλληλα, εκτίμησε ότι «δεν είναι αφελείς οι πολίτες να εκφράσουν απλώς οργή, ζοχάδα ή στενοχώρια και να διακινδυνεύσουν ό,τι έχει επιτευχθεί με τις δικές τους θυσίες. Απολύτως δικαιολογημένο είναι αυτό, αλλά η πατρίδα είναι ακόμη σε κίνδυνο και η κυβέρνηση που την έφερε εδώ πρέπει να παραμείνει για να τη βγάλει σε ξέφωτο. Εάν συμβεί οτιδήποτε άλλο, ότι έχει επιτευχθεί θα πάει αδιάβαστο".
Τέλος, ερωτηθείς σχετικά με το μεταναστευτικό σημείωσε ότι «τα κρατητήρια σε μεγάλο αριθμό είναι γεμάτα λόγω της αδυναμίας του σωφρονιστικού συστήματος να απορροφήσει τους καταδικασμένους για ποινικά αδικήματα» και πρόσθεσε ότι η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια στην Ευρώπη σε επιστροφές παράνομων μεταναστών.
«Περίπου στα μέσα του 2015 υπολογίζουμε ότι θα επιστρέφουν περίπου 100.000 παράνομοι μετανάστες στις χώρες τους και θα λάβουμε μέτρα εναντίον του Πακιστάν», ανέφερε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης