Τελευταία Νέα
Ελλάδα

Κουβέλης (ΔΗΜΑΡ) - "Οχι" στα εκβιαστικά προεκλογικά διλήμματα - Συνθήματα όπως "σταθερότητα ή περιπέτεια" διχάζουν την κοινωνία

tags :
Κουβέλης (ΔΗΜΑΡ) -
"Η πολιτική σταθερότητα δεν διασφαλίζεται με πολιτική που τραυματίζει την κοινωνική συνοχή"
Έντονη κριτική στη Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ για τα συνθήματα όπως «σταθερότητα ή περιπέτεια» και « Ελλάδα ή Μέρκελ», άσκησε ο Φώτης Κουβέλης με δηλώσεις του τονίζοντας ότι πίσω από αυτά βρίσκονται μικροκομματικές σκοπιμότητες.
Πρόσθεσε ότι κανείς δεν είναι μοναδικός εκφραστής της πολιτικής σταθερότητας ή των εθνικών και λαϊκών συμφερόντων επισημαίνοντας πως όσοι θέτουν εκβισατικά διλήμματα συμβάλλουν στην πόλωση και διχάζουν την κοινωνία.
«Η πολιτική σταθερότητα δεν διασφαλίζεται με πολιτική που τραυματίζει την κοινωνική συνοχή παράγει ανεργία σχεδόν 30%, υπερφορολογεί τους συνεπείς φορολογούμενους , περικόπτει συντάξεις και μισθούς. Η πολιτική σταθερότητα απαιτεί υπεύθυνες πολιτικές, κοινωνικά δίκαιες, και οικονομικά αποτελεσματικές που θα δώσουν προοδευτικές λύσεις με σταθερή πορεία της χώρας».
Ο κ. Κουβέλης κατέληξε, λέγοντας, ότι αυτές τις λύσεις εγγυάται η ισχυρή παρουσία της συμπαράταξης ΔΗΜΑΡ Προοδευτική συνεργασία και η ενίσχυση της στις ερχόμενες ευρωεκλογές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης