Τελευταία Νέα
Πολιτική

Άστραψε και βρόντηξε ο Ν. Κακλαμάνης - Αποτυχημένος ο Καμίνης - Δεν θα στηρίξω τον Σπηλιωτόπουλο στον β' γύρο - Όλα είναι ανοιχτά!

Άστραψε και βρόντηξε ο Ν. Κακλαμάνης - Αποτυχημένος ο Καμίνης - Δεν θα στηρίξω τον Σπηλιωτόπουλο στον β' γύρο - Όλα είναι ανοιχτά!
Ωστόσο σημείωσε ότι δεν θα ψηφίσει Χρυσή Αυγή ενώ για τον Κασιδιάρη είπε ότι δεν θα περάσει στον β’ γύρο
Σοβαρές αποκαλύψεις τόσο για τους συνυποψηφίους του, αλλά και για τη Νέα Δημοκρατία, άφησε ο υποψήφιος δήμαρχος για τον Δήμο Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης, μη διστάζοντας μάλιστα να δηλώσει πως...  του πρόσφεραν πολιτικά ανταλλάγματα έναντι της υποψηφιότητάς του για τον Δήμο Αθηναίων!
Λίγες μέρες πριν τις δημοτικές εκλογές ο κ. Κακλαμάνης μιλώντας στην διαδικτυακή εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου για το παρασκήνιο της υποψηφιότητάς του, επανέλαβε για μία ακόμη φορά ότι του πρόσφεραν υπουργεία και τη θέση του προέδρου στις κοινοβουλευτικές επιτροπές, μετά τις ευρωεκλογές, για να μην κατέβει δήμαρχος!
Δήλωσε επίσης ότι δεν θα στηρίξει τον Άρη Σπηλιωτόπουλο στον δεύτερο γύρο, καθώς ούτε κι εκείνος φάνηκε ότι θα το κάνει, όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξη.
Μιλώντας για τους υπόλοιπους αντιπάλους του είπε: «Ο Καμίνης θεωρείται παντελώς αποτυχημένος δήμαρχος. Δεν θα ψηφίσω ποτέ Χρυσή Αυγή. Όλα είναι ανοικτά».
Μάλιστα για τον Κασιδιάρη είπε ότι δεν θεωρεί πιθανό ότι θα περάσει στο δεύτερο γύρο.
Για τη σχέση του με την ΝΔ, τέλος ανέφερε ότι έχασε το 50% της ιδεολογίας του με το ζήτημα της υπερφορολόγησης της ιδιοκτησίας και περιέγραψε με πικρία την διαγραφή του από το κόμμα, κατά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου τον Μάρτιο, καθώς, είπε, ότι δεν είχε τεθεί ζήτημα κομματικής πειθαρχίας και ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
Για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, είπε: «Είναι πολύ νωρίς για να πω αν θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εθνικές εκλογές. Έχω κληθεί να συμμετάσχω στα σχήματα που δημιουργούνται στον κεντροδεξιό χώρο ενόψει βουλευτικών εκλογών. Δημιουργείται το κλίμα μέσα στο οποίο θα πάμε σε εθνικές εκλογές. Το απώτερο θα είναι τον Φεβρουάριο».
Από τα πυρά του δεν ξέφυγε ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, για τον οποίον είπε: «Μου δίνει την εικόνα ότι δεν θέλει να κυβερνήσει. Κάθε εβδομάδα δημιουργούν ένα θέμα και σταματούν κάποιους ψηφοφόρους που είχαν αποφασίσει να τους ψηφίσουν. Για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών είπε: «Δε νομίζω ότι τα δυο κόμματα θα είναι τσίμα - τσίμα. Εκεί επιμένω στην έκπληξη. Αν περάσει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι μόνο δυο μονάδες, αλλά δεν αποκλείω και τη ΝΔ»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης