Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Manager of the year ο διευθύνων σύμβουλος της Intralot, Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος

tags :
Manager of the year ο διευθύνων σύμβουλος της Intralot, Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος
Το βραβείο το παρέλαβε από τον υπουργό Ανάπτυξης Κωνσταντίνο Χατζηδάκη
Τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου Intralot ανέδειξε ως "Manager of the Year 2013", η Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), σε επίσημη τελετή που πραγματοποιήθηκε, στην Αθήνα, παρουσία πολιτικών, εξεχουσών προσωπικοτήτων και μελών της επιχειρηματικής κοινότητας.
Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Αντωνόπουλος από τον υπουργό Ανάπτυξης, κ. Κωνσταντίνο Χατζηδάκη.
Κατά την τελετή βράβευσης, ο κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, δήλωσε: "Ευχαριστώ θερμά την ΕΕΔΕ για τη σημαντική αυτή διάκριση. O θεσμός του Manager of the Year αποτελεί μια πρωτοβουλία που αναδεικνύει και επιβραβεύει την υγιή επιχειρηματικότητα. Η επαγγελματική μου πορεία χαρακτηρίζεται από εξωστρέφεια και είναι συνυφασμένη με την πορεία μιας μεγάλης εταιρείας, της Intralot, που με σκληρή ομαδική προσπάθεια κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή του κλάδου τυχερών παιχνιδιών παγκοσμίως. Βασικό συστατικό αυτής της επιτυχίας είναι οι άνθρωποι της Intralot και στο πρόσωπό μου σήμερα βραβεύονται και οι εργαζόμενοι της εταιρείας. Το όραμα, η σκληρή δουλειά και το πάθος για την επίτευξη υψηλών στόχων και η εμπιστοσύνη των μετόχων αποτέλεσαν τα βασικά συστατικά της επιτυχημένης μας πορείας".
Υπό την ηγεσία του κ. Αντωνόπουλου, η Intralot έχει επιτύχει τον υψηλότερο ρυθμό ανάπτυξης στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών και έχει αναδειχθεί σε ηγέτιδα εταιρεία του κλάδου με ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο έργων σε 57 κράτη και στις πέντε ηπείρους με περισσότερους από 5.700 εργαζόμενους και με κύκλο εργασιών που ξεπερνά το €1,5δισ. (το 95% εκτός Ελλάδος). Μέσα σε 22 χρόνια η Intralot έχει καταφέρει να γίνει συνώνυμο της καινοτομίας και της τεχνολογίας αιχμής, προσφέροντας σε Λοταρίες σε όλο τον κόσμο πρωτοποριακές λύσεις τυχερών παιχνιδιών.
Ο θεσμός Manager of the Year εγκαινιάσθηκε το 2002 από την ΕΕΔΕ, προκειμένου να αναδεικνύει και να τιμά τους μάνατζερ των οποίων το όραμα και οι εξαιρετικές επιδόσεις οδηγούν στη δημιουργία ισχυρών και καινοτόμων επιχειρήσεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης