Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θ. Παφίλης (ΚΚΕ) - Καθαρά πολιτικός ο χαρακτήρας των εκλογών

Θ. Παφίλης (ΚΚΕ) - Καθαρά πολιτικός ο χαρακτήρας των εκλογών
Ικανοί υπάρχουν παντού, το θέμα είναι ποια πολιτική υλοποιούν
Πολιτικός είναι ο χαρακτήρας των εκλογών, σύμφωνα με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής με το ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, τονίζοντας ότι ικανοί υπάρχουν παντού, «το θέμα είναι ποια πολιτική υλοποιούν».
Όπως επισήμανε σε δηλώσεις του στον σταθμό Real FM, «εμείς δεν μιλάμε για δημοψήφισμα, ούτε έχουμε πει για δημοψήφισμα, ωστόσο, ο χαρακτήρας των εκλογών είναι πολιτικός».
Οπως επισήμανε, «από το τελευταίο μικρότερο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζει ο εργαζόμενος, ο δημότης, έως το μεγαλύτερο, εξαρτάται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, την πολιτική της κυβέρνησης την οποία υλοποιούν κατά γράμμα θα έλεγα όλα αυτά τα χρόνια με ακρίβεια οι περιφερειάρχες και οι δήμαρχοι είτε ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ, είτε στη Ν.Δ., είτε στον ΣΥΡΙΖΑ».
Πρόσθεσε δε ότι «επομένως, εξ αντικειμένου έχουν πολιτικό χαρακτήρα οι εκλογές και ο κόσμος πρέπει να ψηφίσει με πολιτικά κριτήρια και όχι με διάφορες λογικές των ικανών, των νοικοκυραίων και τα λοιπά. Γιατί ξέρετε, ικανοί και νοικοκυραίοι υπάρχουν παντού το θέμα είναι ποια πολιτική υλοποιούν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης