Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μώραλης - Γνήσιος εκπρόσωπος του παλαιοκομματικού κατεστημένου ο Μιχαλολιάκος - Προεκλογικές προσλήψεις από τον Δήμαρχο της ανεργίας

Μώραλης - Γνήσιος εκπρόσωπος του παλαιοκομματικού κατεστημένου ο Μιχαλολιάκος - Προεκλογικές προσλήψεις από τον Δήμαρχο της ανεργίας
Πυρά κατά του δημάρχου Πειραιά εκτόξευσε ο Γ. Μώραλης
Για προεκλογικές προσλήψεις από τον δήμαρχο της ανεργίας έκανε λόγο ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης με αφορμή την εισήγηση του Βασίλη Μιχαλολιάκου στο Δημοτικό Συμβούλιο για πρόσληψη 210 υπαλλήλων.
«Σήμερα ο κ. Μιχαλολιάκος στο Δημοτικό Συμβούλιο υπερέβει εαυτόν. Απέδειξε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, επιβεβαιώνοντας την κριτική που του ασκούμε, ότι είναι γνήσιος εκπρόσωπος του παλαιοκομματικού κατεστημένου. Εισηγήθηκε, μόλις 13 ημέρες πριν τις εκλογές της 18ης Μαΐου, την πρόσληψη 210 εργατών καθαριότητας και οδηγών με δίμηνες συμβάσεις» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μώραλης.
«Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος επέλεξε, δυστυχώς, να τάξει, να πουλήσει χάρη, βάζοντας σε προεκλογική ομηρεία, 210 συμπολίτες μας. Προσπαθεί να εκμεταλλευθεί το δικαίωμα τους στην εργασία, την ελπίδα τους για δουλειά δυο μηνών υφαρπάζοντας με αυτόν τον τρόπο την ψήφο τους. Μάλλον έτσι αντιλαμβάνεται το ρόλο του Δημάρχου, ο Δήμαρχος της ανεργίας» τονίζει ο υποψήφιος Δήμαρχος και προσθέτει:
«Οι θέσεις και οι προσλήψεις έκτακτου προσωπικού είναι απαραίτητες και η παροχή ευκαιριών απασχόλησης ζητούμενο αλλά ο τρόπος του κ. Μιχαλολιάκου αποδεικνύει το ήθος και την κουλτούρα του».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης