Τελευταία Νέα
Πολιτική

Α. Tσίπρας - Η εκλογή του Γ. Σακελλαρίδη στον δήμο Αθηναίων θα αποτελέσει δημοψήφισμα κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΔΑΠ

Α. Tσίπρας - Η εκλογή του Γ. Σακελλαρίδη στον δήμο Αθηναίων θα αποτελέσει δημοψήφισμα κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΔΑΠ
"Κάθε ψήφος στον Γαβριήλ Σακελλαρίδη και στη Ρένα Δούρου θα είναι και ψήφος για να σώσουμε το δημόσιο αγαθό του νερού"
Mε «δημοψήφισμα» κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού συνέδεσε την εκλογή του υποψήφιου του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Σακελλαρίδης τον δήμο της Αθήνας, ο Αλέξης Τσίπρας.
Ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε μαζί με τον κ. Σακελλαρίδη την ΕΥΔΑΠ από όπου επανέλαβε την κατηγορηματική άρνηση του κόμματός του στην ιδιωτικοποίηση του νερού.
Μάλιστα υπογράμμισε το γεγονός ότι οι συνυποψήφιοι του κ. Σακελλαρίδη αποφεύγουν συστηματικά να τοποθετηθούν στο ζήτημα, αναφερόμενος ονομαστικά στον Γιώργο καμίνη ( ο οποίος άλλωστε προηγείται και στις δημοσκοπήσεις).
«Στην Αθήνα όμως και στην Περιφέρεια της Αττικής δημοψήφισμα για το δημόσιο αγαθό του νερού θα είναι η ίδια η κάλπη για την ανάδειξη δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων» τόνισε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε ότι «οι πολίτες της Αθήνας πρέπει να γνωρίζουν, κάθε ψήφος στη δημοτική παράταξη της «Ανοιχτής Πόλης» και στην περιφερειακή παράταξη «Δύναμη Ζωής», κάθε ψήφος στον Γαβριήλ Σακελλαρίδη και στη Ρένα Δούρου θα είναι και ψήφος για να σώσουμε το δημόσιο αγαθό του νερού και να διώξουμε από τη διοίκηση της πόλης και της περιφέρειας αυτούς που τέσσερα χρόνια τώρα ομνύουν στις μνημονιακές πολιτικές, αυτούς που εκπροσωπούν το παλιό, το διεφθαρμένο, το κατεστημένο, το διαπλεκόμενο πολιτικό σύστημα που θέλουν στο πρόσωπό τους να επιβιώσει για μια ακόμα πενταετία στην πόλη μας»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης