Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κ. Κούνεβα (ΣΥΡΙΖΑ) για την Πρωτομαγιά - «Αφήστε τις σκούπες κάτω σήμερα!»

Κ. Κούνεβα (ΣΥΡΙΖΑ) για την Πρωτομαγιά - «Αφήστε τις σκούπες κάτω σήμερα!»
Το μήνυμα της υποψήφιας ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά
«Αφήστε τις σκούπες κάτω!» ήταν το μήνυμα της υποψήφιας ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνας Κούνεβα για την Εργατική Πρωτομαγιά.
«Εσείς, που καθαρίζετε κάθε μέρα τις σκάλες και τις αποβάθρες των Μετρό, εσείς που, αόρατες κι αόρατοι, σαρώνετε τη σκόνη και τη βρομιά από τα γραφεία , εσείς που κάνετε ανθρώπινους τους χώρους δουλειάς εκατομμυρίων ανθρώπων, εσείς που καθαρίζετε τα νοικοκυριά των Ευρωπαίων, τα υπουργικά γραφεία, τα πολυσύχναστα κτίρια των Βρυξελλών και του Στρασβούργου, τα αστραφτερά  μέγαρα των πολυεθνικών, τις αίθουσες αναμονής των αεροδρομίων, τους δρόμους και τα πεζοδρόμια των πόλεων… Εσείς! Αφήστε τις σκούπες κάτω!» ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Κούνεβα.
«Για μια μέρα, αφήστε τις σφουγγαρίστρες, τους κουβάδες και τα πανιά σας. Για μια μέρα, αφήστε τη σκόνη του δρόμου να καθίσει πάνω στις γυαλιστερές επιφάνειες των γραφείων, αφήστε τη γύρη και την ανάσα της άνοιξης να μπει στις αίθουσες συνεδριάσεων. Αυτή η μέρα είναι δική σας. Μοιραστείτε την μ’ όλους τους αόρατους κι αόρατες του κόσμου. Αφήστε τις σκούπες κάτω. Πείτε: «Δείτε μας! Έχουμε σάρκα, οστά, έχουμε και φωνή» τόνισε η υποψήφια ευρωβουλευτής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης