Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Intralot - Επέκταση συμβολαίου με τη λοταρία του Οχάιο

tags :
Intralot - Επέκταση συμβολαίου με τη λοταρία του Οχάιο
Θα παρέχει τερματικά αυτοεξυπηρέτησης νέας γενιάς
Την επέκταση του συμβολαίου της θυγατρικής της στις ΗΠΑ με τη λοταρία του Οχάιο ανακοίνωσε η εταιρεία Intralot.
Η επέκταση του συμβολαίου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, αφορά την παροχή τερματικών αυτοεξυπηρέτησης νέας γενιάς (MPNG), τα οποία θα επιτρέψουν στους παίκτες να απολαμβάνουν συναρπαστικές εμπειρίες διαδραστικών τυχερών παιχνιδιών, των παιχνιδιών EZPLAY® Tap Games™, που αποτελούν τη συνέχεια της ήδη επιτυχημένης σειράς στιγμιαίων παιχνιδιών της Λοταρίας EZPLAY®.   
Τα τερματικά αυτόματης πώλησης MPNG κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της Intralot στο Μάσον του Οχάιο.
Τα MPGN θα συνδεθούν με το σύστημα B-On® της Intralot, την πλατφόρμα διαδραστικών τυχερών παιχνιδιών της εταιρείας.
Το B-On® είναι μια πρωτοποριακή, καινοτόμος, ισχυρή και υψηλής απόδοσης πλατφόρμα, η οποία ικανοποιεί τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς τυχερών παιχνιδιών και επιτρέπει την αύξηση των πωλήσεων και των παρεχόμενων υπηρεσιών σε πολλά παραδοσιακά και εναλλακτικά κανάλια πώλησης.
Με τα νέα τερματικά οι παίκτες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα υπάρχοντα παιχνίδια της Λοταρίας, καθώς και στα καινούργια διαδραστικά παιχνίδια EZPLAY® Tap Games™.
Αυτή η νέα σειρά τυχερών παιχνιδιών έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους παίκτες την εμπειρία του ηλεκτρονικού στιγμιαίου παιχνιδιού με τη χρήση εικονικών κουπονιών.
Τα τερματικά και τα παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα σε συγκεκριμένα σημεία πώλησης τοπικών οργανισμών σε ολόκληρη την πολιτεία του Οχάιο.
Τα έσοδα από αυτά τα παιχνίδια θα παρέχουν επιπλέον πόρους για την εκπαίδευση και θα συνεισφέρουν στις ανάγκες των συγκεκριμένων οργανισμών και στους κοινωφελείς σκοπούς που αυτοί υποστηρίζουν.
Όπως επισήμανε ο Dennis Berg, διευθυντής της Λοταρίας του Οχάιο, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του συμβουλίου της Λοταρίας, «τα πρωτοποριακά τερματικά νέας γενιάς MPNG θα κατασκευασθούν στο Μάσον του Οχάιο.
»Είναι οι ίδιες εγκαταστάσεις στις οποίες κατασκευάζονται τα τερματικά που χρησιμοποιούμε τώρα, τα MP, τα οποία εξυπηρετούν κυρίως τις ανάγκες του παιχνιδιού ΚΙΝΟ, καθώς και τα τερματικά αυτόματης πώλησης Winstation. Μαζί με τον συνεργάτη μας, την Intralot, συνεχίζουμε να διεξάγουμε ενημερωτικές συναντήσεις στις ενδιαφερόμενες τοπικές οργανώσεις σε όλη την πολιτεία.
»Στόχος μας είναι να παρέχουμε διευκρινιστικές πληροφορίες σχετικά με το πώς θα λειτουργήσει το πρόγραμμα εγκατάστασης των τερματικών MPNG και πώς μπορούν να επωφεληθούν από αυτόν τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό».
Από την πλευρά του ο Tom Little, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Intralot Inc., επισήμανε ότι τα νέα τερματικά MPNG και τα νέα παιχνίδια θα μας επιτρέψουν να παρέχουμε στη Λοταρία διαδραστικό περιεχόμενο παιχνιδιού που θα δώσει άμεση λύση στις τρέχουσες ανάγκες της Πολιτείας και τους τοπικούς οργανισμούς.
»Με αυτά τα παιχνίδια το Οχάιο θα προσελκύσει νέους παίκτες και η Λοταρία του Οχάιο θα καταφέρει να ανέλθει μεταξύ των κορυφαίων λοταριών διεθνώς. Αυτό το έργο δεν θα δημιουργήσει μόνο νέες θέσεις εργασίας στην πολιτεία του Οχάιο, αλλά θα οδηγήσει και σε σημαντικά πρόσθετα έσοδα για την εκπαίδευση».
Ακόμη ο κ. Ιωάννης Παντολέων, INTRALOT Group Chief Operating Officer, σημείωσε ότι «η εποικοδομητική και αμοιβαία επωφελής συνεργασία μας με τη Λοταρία του Οχάιο οδήγησε τη Λοταρία στην απόφασή της να μας αναθέσει το έργο για την ανάπτυξη και την εισαγωγή των τερματικών νέας γενιάς MPNG και των καινοτόμων διαδραστικών παιχνιδιών οθόνη αφής, ΤΑΡΡ IT !™, τα οποία προσφέρουν στους παίκτες μία διασκεδαστική και συναρπαστική εμπειρία άμεσης νίκης.
»Είμαστε βέβαιοι ότι το νέο προϊόν μας, που έχει ήδη ξεκινήσει με επιτυχία στο Αϊντάχο, θα τύχει μεγάλης ανταπόκρισης από τους παίκτες στην Πολιτεία του Οχάιο και θα αυξήσει τα κέρδη της Λοταρίας του Οχάιο, και κατά συνέπεια τη συνεισφορά της σε κοινωφελείς σκοπούς».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης