Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Moody’s - Στο «Β1» η αξιολόγηση του ομολόγου ύψους 200 εκ. ευρώ της Intralot - Σε «αρνητικό» από «σταθερό» προηγουμένως, το outlook

tags :
Moody’s - Στο «Β1» η αξιολόγηση του ομολόγου ύψους 200 εκ. ευρώ της Intralot - Σε «αρνητικό» από «σταθερό» προηγουμένως, το outlook
Στο "ΒΒ-" η αξιολόγηση από τη Fitch
Σε «αρνητικό» από «σταθερό» προηγουμένως, υποβάθμισε o οίκος Μοοdy’s, το outlook του ομολόγου - ύψους 200 εκ. ευρώ και λήξεως το 2021 - της Intralot.
Ειδικότερα, ο αμερικανικός οίκος αξιολόγησης αξιολόγησε με «Β1» το ομόλογο, ύψους 200 εκ. ευρώ, της ελληνικής εταιρείας, υποβαθμίζοντας ωστόσο, το outlook σε «αρνητικό» από «σταθερό» προηγουμένως.
Παράλληλα, διατήρησε την αξιολόγηση «Β1» του ομολόγου της θυγατρικής Intralot Finance Luxembourg S.A. Σημειώνεται πως το ομόλογο της θυγατρικής ανέρχεται στα 325 εκ. ευρώ και λήγει το 2018.

Fitch – Σε «ΒΒ-» η αξιολόγηση του ομολόγου της Intralot
Σε «αρνητικό» από «σταθερό» προηγουμένως, υποβάθμισε το outlook της Intralot, ο οίκος αξιολόγησης  Fitch.
Ειδικότερα, ο οίκος Fitch υποβάθμισε σε «αρνητικό» το outlook της ελληνικής εταιρείας, ενώ παράλληλα, επιβεβαίωσε την αξιολόγηση «Β+».
Όσον αφορά την προγραμματισμένη έκδοση ομολόγου ύψους 200 εκ. ευρώ, ο αμερικανικός οίκος προτείνει τη σύσταση «ΒΒ-». Σημειώνεται πως το εν λόγω ομόλογο λήγει το 2021.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης