Τελευταία Νέα
Πολιτική

Το ευρωψηφοδέλτιο του «Σχεδίου Β» παρουσίασε ο Αλέκος Αλαβάνος

Το ευρωψηφοδέλτιο του «Σχεδίου Β» παρουσίασε ο Αλέκος Αλαβάνος
Δήλωσε αισιόδοξος ότι θα λάβει πάνω από 3% και θα εκλέξει ευρωβουλευτή
Την αισιοδοξία του ότι το «Σχέδιο Β» θα ξεπεράσει το 3% και θα καταφέρει να εκλέξει ευρωβουλευτή εξέφρασε ο επικεφαλής του πολιτικού σχηματισμού, Αλέκος Αλαβάνος, κατά την παρουσίαση των υποψηφίων του κόμματος για τις ευρωεκλογές.
Μεταξύ άλλων, ο κ. Αλαβάνος επανέλαβε προτάσεις που εκφράζει το κόμμα του, όπως την παύση πληρωμών προς τους ξένους δανειστές και την υιοθέτηση εθνικής νομισματικής πολιτικής, με έξοδο από την ευρωζώνη και υιοθέτηση εθνικού νομίσματος.
Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες με τους υποψήφιους στη Θράκη, κάνοντας λόγο για ακραίες και κυνικές ψηφοθηρικές επιλογές χωρίς αρχές, της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, όταν μάλιστα στο φόντο παρουσιάζονται νέα ευρωπαϊκά φαινόμενα διαμελισμού, όπως η Ουκρανία.
«Είμαστε πριν από όλους ευρωπαίοι, όμως αρνούμαστε να μείνουμε μια ξεφτιλισμένη αποικία της Ευρώπης», τόνισε και πρόσθεσε ότι πρέπει «να ξαναπάρουμε την πατρίδα μας στα χέρια μας».
Μεταξύ άλλων υποψήφιοι με το «Σχέδιο Β» για τις ευρωεκλογές θα είναι οι Αλαβάνος Αλέκος, οικονομολόγος, Αποστολάς Γιάννης, οδηγός ταξί, Γρηγοριάδης Μανώλης, ιατρός, Δημοπούλου Ελένη, παιδαγωγός, Ζιαζιάς Δημήτρης, ιατρός, Κουτσούκου Παναγιώτα, ασφαλίστρια, Μούρλας Βαγγέλης, επιχειρηματίας, Παπαδημητρίου Χρήστος, ιστορικός, Παπούλης Κώστας, πολιτικός μηχανικός, Ράλλης Θανάσης, ιατρός, Σπετσέρης Κώστας, πολιτικός επιστήμονας, Σταματοπούλου Τασία, δημοσιογράφος, Σταυρόπουλος Τάσος, φιλόλογος, Σωτηροπούλου Βαγγελιώ, μηχανολόγος μηχανικός και Φαρδέλα - Σαββοπούλου Χρύσα, καθηγήτρια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης