Το ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ για τις ευρωεκλογές παρουσίασε ο Γ. Καρατζαφέρης - Πολλοί και απρόβλεπτοι οι κίνδυνοι για την Ελλάδα

Το ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ για τις ευρωεκλογές παρουσίασε ο Γ. Καρατζαφέρης - Πολλοί και απρόβλεπτοι οι κίνδυνοι για την Ελλάδα
Οι συνθήκες που επικρατούν, τόσο σε διεθνές όσο και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, κάθε άλλο παρά συνιστούν εφησυχασμό, τόνισε
Για απρόβλεπτους κινδύνους που απειλούν τη χώρα μας, αλλά και για συνθήκες που δεν επιτρέπουν εφησυχασμό έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, σε εκδήλωση όπου παρουσίασε τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματός του.
Όπως επισήμανε ο κ. Καρατζαφέρης απευθυνόμενος προς τους υποψηφίους ευρωβουλευτές και τα στελέχη του ΛΑΟΣ, η μάχη πρέπει να δοθεί «πόρτα - πόρτα», αναφέροντας ότι «οι συνθήκες που επικρατούν, τόσο σε διεθνές όσο και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, κάθε άλλο παρά συνιστούν εφησυχασμό, καθώς οι κίνδυνοι είναι πολλοί, απρόβλεπτοι και η χώρα μας βαρύτατα τραυματισμένη από τα λάθη και τις αστοχίες των κυβερνήσεων».
Ακόμη επισήμανε ότι οι ευρωσκεπτικιστές, στην ομάδα των οποίων ανήκει και ο ΛΑΟΣ, εμφανίζουν άνοδο σε όλη την Ευρώπη και εκτίμησε ότι αυτό «αποτελεί μια αχτίδα φωτός και ελπίδας για το αύριο της Ευρώπης».
Εν τω μεταξύ, σε ανακοίνωση του κόμματος, «το ευρωψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ για τις επικείμενες εκλογές κοσμούν με την παρουσία τους άνθρωποι των γραμμάτων και του πνεύματος, διακεκριμένοι πανεπιστημιακοί, νομικοί, ιατροί, αλλά και άνθρωποι του καθημερινού μόχθου, επιχειρηματίες, έμποροι, κ.α.» ενώ εκπροσωπούνται και οι απόδημοι Έλληνες.
Οι υποψήφιοι έχουν κατανεμηθεί με βάση τη διοικητική κατανομή της χώρας και οι τοποθετήσεις έγιναν με κριτήρια εντοπιότητας των υποψηφίων.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS