Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μ. Χαρακόπουλος (Ν.Δ.) - Επικίνδυνη η πολιτική ανωριμότητα του ΣΥΡΙΖΑ - Σταθερότητα ή περιπέτεια το δίλημμα των εκλογών

Μ. Χαρακόπουλος (Ν.Δ.) - Επικίνδυνη η πολιτική ανωριμότητα του ΣΥΡΙΖΑ - Σταθερότητα ή περιπέτεια το δίλημμα των εκλογών
Πρέπει να ηττηθεί ο λαϊκισμός στις επερχόμενες εκλογές, τόνισε ο βουλευτής
Σταθερότητα ή περιπέτεια είναι το δίλημμα των επερχόμενων εκλογών, σύμφωνα με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μάξιμο Χαρακόπουλο, ο οποίος επισήμανε αναφορικά με τον ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι επικίνδυνη η πολιτική ανωριμότητα που επιδεικνύει.
Ειδικότερα, σε δηλώσεις του από Πυργετό όπου βρέθηκε, σημείωσε ότι «οι ευρωεκλογές πρέπει να σημάνουν την αναμφισβήτητη υπεροχή των δυνάμεων που εκπροσωπούν την ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας, που έχουν τη γνώση και τη θέληση να οικοδομήσουν ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο για τη χώρα, χωρίς τις παθογένειες του παρελθόντος που μας οδήγησαν στο χείλος της χρεωκοπίας. Και αυτές οι δυνάμεις βρίσκουν την έκφρασή τους κυρίως στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας».
Παράλληλα, τόνισε ότι «στις επερχόμενες ευρωεκλογές ο λαϊκισμός, με όποιο πρόσημο κι αν εμφανίζεται, πρέπει να ηττηθεί για να μην μπουν σε κίνδυνο όσα έχουν επιτευχθεί από τις θυσίες του λαού μας».
Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι σύμφωνα και με τις πρόσφατες επιλογές του στο ευρωψηφοδέλτιο «η πολιτική ανωριμότητα και ανευθυνότητα του ΣΥΡΙΖΑ είναι επικίνδυνες, διότι μπορούν να προκαλέσουν αρνητικές συνέπειες σε ευαίσθητα θέματα εθνικής σημασίας. Κι αυτό οι πολίτες οφείλουν να το έχουν υπόψη τους την ώρα της κάλπης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης