Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μ. Κεφαλογιάννης (Ν.Δ.) - Ο λαϊκισμός της δεκαετίας του '80 μετακόμισε στον ΣΥΡΙΖΑ - Οξύνει τις αντιθέσεις για ψηφοθηρικούς λόγους

Μ. Κεφαλογιάννης (Ν.Δ.) - Ο λαϊκισμός της δεκαετίας του '80 μετακόμισε στον ΣΥΡΙΖΑ - Οξύνει τις αντιθέσεις για ψηφοθηρικούς λόγους
Κρίσιμες οι ευρωεκλογές για την Ελλάδα, η επίλυση του προβλήματός μας σχετίζεται με την Ευρώπη
Σκληρή κριτική προς τον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας της Ν.Δ. και υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος, Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο οποίος κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση ότι οξύνει τις αντιθέσεις για ψηφοθηρικούς λόγους.
Όσον αφορά τις ευρωεκλογές σημειώνει ότι είναι κρίσιμες για την Ελλάδα, καθώς η επίλυση του προβλήματος της χώρας σχετίζεται με την Ευρώπη.
Ειδικότερα, σε συνέντευξή του στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Κεφαλογιάννης επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίο χρεώνει «εφηβική προσέγγιση» των πραγμάτων «με πρόσημο την ιδεοληψία» και προσθέτει ότι «υπόσχεται τα πάντα για να χαϊδέψει αυτιά ψηφοφόρων. Σήμερα πληρώνουμε τα λάθη της δεκαετίας του '80. Ο λαϊκισμός εκείνης της εποχής μετακόμισε στον ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει χαρακτηριστικά.
«Δεν μπορεί να είσαι μαρξιστής - λενινιστής, ίσως και σταλινικός και από την άλλη να θέλεις την Ευρώπη και τον φιλελευθερισμό σε οικονομική προσέγγιση», αναφέρει και συμπληρώνει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να βοηθήσει στην κατεύθυνση της εθνικής συνεννόησης για μια εθνική στρατηγική, οξύνει τις αντιθέσεις για ψηφοθηρικούς λόγους».
Όσον αφορά τις ευρωεκλογές, αλλά και την υποψηφιότητά του, ο κ. Κεφαλογιάννης σημειώνει ότι «η Ελλάδα, μπορεί και πρέπει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ευρώπη τα επόμενα χρόνια και να προωθήσει με θετική διάθεση τις μεγάλες αλλαγές που πρέπει να γίνουν για το καλό των λαών της και τονίζει πως στόχος του στην Ευρωβουλή, θα είναι να διεκδικήσει και να κερδίσει πράγματα για την Ελλάδα και τους πολίτες.
Παράλληλα, σημειώνει ότι οι προσεχείς ευρωεκλογές «είναι κρίσιμες όχι μόνον γιατί η χώρα δεν πρέπει, τώρα που η κατάσταση σταθεροποιείται, να κάνει βήματα προς τα πίσω, αλλά και γιατί ένα μεγάλο κομμάτι της επίλυσης του προβλήματός μας, σχετίζεται με την Ευρώπη».
Η Νέα Δημοκρατία, σημειώνει, «είναι το κατ' εξοχήν ευρωπαϊκό κόμμα. Ξέρουμε τι πρέπει να αλλάξει στην Ευρώπη, που δυστυχώς τα τελευταία χρόνια έχει κάνει άλματα προς τα πίσω σε πολλά θέματα. Είναι αναγκαίος ένας θεσμικός εκσυγχρονισμός της Ευρώπης. Πρέπει να γίνουν θεαματικά βήματα προς την ολοκλήρωσή της και εμείς ως Έλληνες πρέπει να πρωταγωνιστήσουμε σ' αυτόν τον αγώνα. Πρέπει να συνεχίσουμε τις θετικές ενέργειες, έτσι ώστε να δώσουμε προίκα στην νέα γενιά για να μπορέσει να ατενίσει το μέλλον με περισσότερα μέσα και μεγαλύτερη αισιοδοξία».
Όσον αφορά την καθιέρωση του σταυρού προτίμησης σε αυτές τις Ευρωεκλογές, τονίζει ότι πρόκειται για «μια δημοκρατική κατάκτηση, είναι σωστή ενέργεια και ο λαός θα την εκτιμήσει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης