Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Intralot - Διεθνείς πιστοποιήσεις για τη θυγατρική της στη Μάλτα

Intralot - Διεθνείς πιστοποιήσεις για τη θυγατρική της στη Μάλτα
Πέτυχε το υψηλότερo επίπεδο πιστοποίησης για την υπεύθυνη συμμετοχή στα τυχερά παιχνίδια
Δύο διεθνείς πιστοποιήσεις απέσπασε η θυγατρική της INTRALOT στη Μάλτα, Maltco Lotteries, επιτυγχάνοντας το υψηλότερο επίπεδο πιστοποίησης (Επίπεδο 4) για την υπεύθυνη συμμετοχή στα τυχερά παιχνίδια (Responsible Gaming) από την Παγκόσμια Ένωση Λοταριών (WLA) και την αντίστοιχη πιστοποίηση Responsible Gaming από την Ευρωπαϊκή Ένωση Λοταριών (EL).
Η πιστοποίηση της Maltco από τις δύο μεγαλύτερες Ενώσεις Λοταριών διεθνώς, οι οποίες αριθμούν περισσότερα από 100 μέλη παγκοσμίως, αποτελεί ιδιαίτερη διάκριση για την εταιρεία, επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.
Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Mlatco, Δρ. Ιωάννη κατάκη, «είμαστε πολύ υπερήφανοι στην Maltco γι' αυτή τη διπλή πιστοποίηση. Αποτελεί ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα για την εταιρεία μας, καθώς είμαστε η πρώτη τοπική εταιρεία που επιτυγχάνει αυτές τις πιστοποιήσεις υψηλού κύρους, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί διάκριση και για ολόκληρη τη χώρα».
Σημείωσε ακόμη ότι «μέσω αυτής της πιστοποίησης της Maltco, η Μάλτα θα αποτελέσει πρότυπο και θα αποκτήσει εξαιρετική φήμη σε διεθνή κλίμακα» και πρόσθεσε ότι «οι αρχές του υπεύθυνου Παιχνιδιού αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της πολιτικής του Ομίλου INTRALOT.
»Η Maltco ως μέλος του ομίλου έχει υιοθετήσει αυτή την πολιτική και εφαρμόζει πιστά τις πρακτικές του responsible gaming, ώστε να προσφέρουμε στους παίκτες μας συναρπαστικές, και ταυτόχρονα ασφαλείς και υπεύθυνες εμπειρίες παιχνιδιού».
Από την πλευρά του ο κ. Jean-Luc Moner-Banet, πρόεδρος της WLA, επισήμανε ότι «αυτό είναι πραγματικά ένα σημαντικό επίτευγμα για την εταιρεία, η οποία πέτυχε το 4ο επίπεδο της πιστοποίησης, το υψηλότερο επίπεδο με το οποίο μπορεί να πιστοποιηθεί μία Λοταρία».
Ο πρόεδρος της EL, Friedrich Stickler, σημείωσε ότι «η αναγνώριση από την European Lotteries σε ένα τόσο σημαντικό θέμα είναι πράγματι ένα τεράστιο ορόσημο, όχι μόνο για τη Maltco Lotteries αλλά και για τη Μάλτα. Συγχαίρω όλα τα μέλη της ομάδας της Maltco για τη σκληρή τους προσπάθεια προκειμένου να επιτύχουν αυτόν το στόχο».
Η Maltco, επισημαίνεται στην ανακοίνωση, πιστοποιήθηκε έπειτα από διεξοδικό έλεγχο που πραγματοποίησε διεθνής ελεγκτική εταιρεία, η οποία διαπίστωσε πως η εταιρεία ικανοποιεί όλες τις προϋποθέσεις για την απόκτηση αυτών των πιστοποιήσεων.
Η εταιρεία υπογράμμισε ότι στόχος της είναι η ψυχαγωγία των παικτών μέσω των παιχνιδιών της με απόλυτα υπεύθυνο τρόπο.  
Εκ μέρους της Maltco Lotteries Ltd, o Δρ. Ιωάννης Κατάκης ευχαρίστησε την WLA και την EL γι' αυτή την αναγνώριση και εξέφρασε τη δέσμευση της εταιρείας να προάγει περαιτέρω την αφοσίωση της στις αρχές του responsible gaming.
Η επίσημη τελετή πιστοποίησης από την EL θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Ιούνιο στην Λισαβόνα κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου «EL Industry Days» και η επίσημη πιστοποίηση από την WLA θα πραγματοποιηθεί στη Ρώμη, στο πλαίσιο του «World Lottery Summit», τον επόμενο Νοέμβριο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης