Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σ. Κεδίκογλου (κυβ. εκπρόσωπος) - Εξετάζεται διεύρυνση των κριτηρίων του κοινωνικού μερίσματος

Σ. Κεδίκογλου (κυβ. εκπρόσωπος) - Εξετάζεται διεύρυνση των κριτηρίων του κοινωνικού μερίσματος
Για απόπειρα φθηνού συμψηφισμού σχετικά με τις υποψηφιότητες στη Θράκη κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ
Τη διεύρυνση των κριτηρίων για τη χορήγηση του κοινωνικού μερίσματος στους δικαιούχους ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, σημειώνοντας ότι επανεξετάζεται το θέμα προκειμένου να διορθωθεί όσο περισσότερο γίνεται.
Σε δηλώσεις του στον σταθμό ΑΝΤ1 ο κ. Κεδίκογλου σημείωσε ότι η κυβέρνηση θα διανείμει όλο το ποσό που έχει υποσχεθεί, το οποίο όπως είπε ανέρχεται σε 450 εκατ. ευρώ, συμπληρώνοντας ότι «θέλουμε να ενισχύσουμε όσο περισσότερο γίνεται όσο περισσότερους μπορούμε, αλλά το ποσό είναι πεπερασμένο» και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι τον επόμενο χρόνο θα είναι μεγαλύτερο.
Κληθείς να σχολιάσει τα τεκταινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ με την απόσυρση υποψηφιοτήτων του στη Θράκη και τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών από τον ΣΥΡΙΖΑ του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Κομοτηνής με τη Ν.Δ., Χασάν Χασάν, στα γραφεία του μειονοτικού κόμματος DEB ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για «απόπειρα φτηνού συμψηφισμού».
Όπως μάλιστα ανέφερε, είναι διαφορετική μια επίσκεψη σε γραφεία στην Ξάνθη με βραβεύσεις σε συνέδρια στην Τουρκία, αναφερόμενος στον Αχμέτ Κούρτ, η υποψηφιότητα του οποίου για τις περιφερειακές εκλογές αποσύρθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ.
Πρόσθεσε δε, ότι χαρακτήρισε «απαράδεκτο» και «τεράστιο λάθος» να δίνονται εθνικά χαρακτηριστικά σε μια θρησκευτική μειονότητα, καθώς κάτι τέτοιο δείχνει επικίνδυνη άγνοια, αν και παραδέχηκε ότι μπορεί να υπάρξει αστοχία σε επιλογές προσώπων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης