Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ντ. Μπακογιάννη (Ν.Δ.) - Άγνοια καταλογίζει στον ΣΥΡΙΖΑ για τη Θράκη - Εθνικά επιζήμια επιπολαιότητα του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα Σ. Σουλεϊμάν

Ντ. Μπακογιάννη (Ν.Δ.) - Άγνοια καταλογίζει στον ΣΥΡΙΖΑ για τη Θράκη - Εθνικά επιζήμια επιπολαιότητα του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα Σ. Σουλεϊμάν
Θα μπορούσε να είναι υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας, ανέφερε η βουλευτής
Άγνοια όσον αφορά τη μειονότητα της Θράκης, αλλά και εθνικά επιζήμια επιπολαιότητα όσον αφορά την υποψηφιότητα της Σαμπιχά Σουλεϊμάν καταλογίζει στον ΣΥΡΙΖΑ η βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ., Ντόρα Μπακογιάννη, σε δηλώσεις της στον σταθμό Βήμα FM.
Παράλληλα, τόνισε ότι η κ. Σαμπιχά θα μπορούσε να αποτελέσει επιλογή και για το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος της Ν.Δ.
Ειδικότερα, η κ. Μπακογιάννη σημείωσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ επέδειξε μια εθνικά επιζήμια επιπολαιότητα» και πρόσθεσε ότι «η μειονότητα δεν είναι ένα ενιαίο τουρκικό μείγμα, παρά τις προσπάθειες που διάφορες ελληνικές κυβερνήσεις έκαναν επίσης λόγω άγνοιας ή μικροκομματικών σκοπιμοτήτων».
Παράλληλα, όπως επισήμανε, «ο τρόπος με τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετώπισε το ζήτημα είναι, τι να σας πω; Αυτά τα πράγματα δηλώνουν τόσο πολύ μεγάλη άγνοια του θέματος, που με προβληματίζει πάρα πολύ. Δεν είναι οι δύο γραμμές που υπάρχουν στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά επί της ουσίας.
»Δεν είναι εκ προθέσεως. Είναι χειρότερο από αυτό. Είναι από άγνοια, είναι λάθος και επιπολαιότητα. Δεν το κάνουν επίτηδες. Απλώς δεν ξέρουν! Δεν έχουν τη γνώση και δεν έχουν ασχοληθεί, δεν έχουν καθίσει να ασχοληθούν με το πραγματικό πρόβλημα της Θράκης και όσοι έχουν ασχοληθεί, ξέρουν ότι δεν μπορούν να κάνουν δηλώσεις με τέτοια επιπολαιότητα. Ξέρουν ότι της χρωστάμε της Θράκης ως χώρα».
Μάλιστα, αναφερόμενη στις δηλώσεις του υποψήφιου του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Χριστόπουλου, ότι η μειονότητα είναι ένα ενιαίο τούρκικο πράμα, επισήμανε ότι «δεν έχει πει κανείς άνθρωπος τόσα χρόνια μια φράση τέτοια, η οποία όσα χρόνια ασχολούμαι με τη Θράκη και τις μειονότητες, δεν είναι τόσο ακραία. Ούτε ένας Τούρκος εθνικιστής!».
Τέλος, επισήμανε ότι «η κυρία Σουλεϊμάν είναι μια προσωπικότητα που θα μπορούσε να βάλει υποψηφιότητα στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. ως κανονική επιλογή και όχι ως αντιδραστική, επειδή προέκυψε αυτό το θέμα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης