ΣΥΡΙΖΑ - Δεν έχουμε να δώσουμε διαπιστευτήρια για τις θέσεις μας στο ζήτημα της μειονότητας στη Θράκη

ΣΥΡΙΖΑ - Δεν έχουμε να δώσουμε διαπιστευτήρια για τις θέσεις μας στο ζήτημα της μειονότητας στη Θράκη
"Tο ζήτημα της μειονότητας στη Θράκη είναι πολύ σοβαρό για να το εκμεταλλεύονται"
Με μία σειρά ανακοινώσεων ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να απαντήσει σχετικά με την υποψηφιότητα από τη μειονότητα στη Θράκη, στις ευρωεκλογές του Μαΐου.
Μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι το ζήτημα της μειονότητας στη Θράκη είναι πολύ σοβαρό για να το εκμεταλλεύονται- διάφορες πλευρές- για να εξυπηρετήσουν τις δικές τους σκοπιμότητες.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει να δώσει εξετάσεις και διαπιστευτήρια απέναντι σε κανέναν για τις θέσεις του για το συγκεκριμένο ζήτημα και στο κατά πόσο υποκύπτει σε πιέσεις ξένων παραγόντων» σημειώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προσθέτει ότι «αυτές είναι γνωστές και ξεκινούν από την πεποίθηση ότι όλοι οι Έλληνες πολίτες πρέπει να απολαμβάνουν ίσων δικαιωμάτων».
«Αυτοί που κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ ότι υπέκυψε στις πιέσεις του τουρκικού προξενείου για να αποσυρθεί η υποψηφιότητα της κ.Σαμπιχά, σκόπιμα ξεχνούν να αναφέρουν ότι τα δικά τους κόμματα δεν έχουν καμία υποψηφιότητα προερχόμενη από τη μειονότητα, την ίδια στιγμή που κύκλοι του τουρκικού προξενείου επιλέγουν να κατεβάσουν το δικό τους συνδυασμό και αποθαρρύνουν υποψηφιότητες μειονοτικών στα άλλα κόμματα» καταλήγει η ανακοίνωση.  

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS