Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αλ. Τσίπρας - Μόνη επιλογή στις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ - Ελλάδα ή Μέρκελ το δίλημμα των εκλογών - Δεν πρέπει να αφήσουμε μνημόνια και τρόικα να μας καταστρέφουν

Αλ. Τσίπρας - Μόνη επιλογή στις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ - Ελλάδα ή Μέρκελ το δίλημμα των εκλογών - Δεν πρέπει να αφήσουμε μνημόνια και τρόικα να μας καταστρέφουν
Βάζουμε τον πήχη να φύγει από την Ελλάδα αυτή η κυβέρνηση της καταστροφής και να οικοδομήσουμε μια νέα Ελλάδα χωρίς μνημόνια, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Για πλεόνασμα δυστυχίας, φτώχειας και απανθρωπιάς έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, από το Ρέθυμνο και τα Χανιά όπου περιοδεύει, τονίζοντας ότι μόνη επιλογή στις επερχόμενες εκλογές αποτελεί ο ΣΥΡΙΖΑ.
Παράλληλα, κάλεσε τους πολίτες να μην αποδεχτούν το δίλημμα Σαμαράς ή Τσίπρας, αλλά να απαντήσουν στο δίλημμα Ελλάδα ή Μέρκελ στις προσεχείς εκλογές, κάνοντας λόγο για ανάγκη συνένωσης όλων των υγιών και προοδευτικών δυνάμεων του τόπου, ώστε να προασπισθούν τον δημόσιο πλούτο, τις κερδοφόρες δημόσιες επιχειρήσεις, το περιβάλλον και να μην ξεπουληθούν οι τράπεζες.
Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα, αποτελεί διακύβευμα για τη χώρα η ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ σε πρώτη δύναμη στις επερχόμενες εκλογές, αυτοδιοικητικές και ευρωπαϊκές.
«Έχουμε μια κρίσιμη αναμέτρηση και στις τρεις κάλπες και υπάρχει μόνο μια επιλογή», επισήμανε, για να προσθέσει ότι «Διακυβεύεται η ζωή μας, το μέλλον μας. Δεν πρέπει να αφήσουμε μνημόνια και τρόικα να καταστρέφουν τη ζωή μας. Βάζουμε τον πήχη να φύγει από την Ελλάδα αυτή η κυβέρνηση της καταστροφής και να οικοδομήσουμε μια νέα Ελλάδα χωρίς μνημόνια».
Παράλληλα, ζήτησε από τους πολίτες να μην αποδεχτούν το δίλημμα Σαμαράς ή Τσίπρας, αλλά με τη συμμετοχή τους στις επικείμενες εκλογές, αλλά και στις τοπικές διαδικασίες, να απαντήσουν στο δίλημμα «Ελλάδα ή Μέρκελ».
Όσον αφορά την εναπόθεση των χημικών της Συρίας στη Μεσόγειο, νότια της Κρήτης, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνσε ότι θα μπει μπροστά ώστε να αποτραπεί αυτό το ενδεχόμενο.
Κατά την περιοδεία του στο Ρέθυμνο, ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε το νοσοκομείο της πόλης, όπου ενημερώθηκε για τα τεράστια, όπως τα χαρακτήρισε, προβλήματα του νοσηλευτικού ιδρύματος, αλλά και εν γένει του τομέα της υγείας και της περίθαλψης στον νομό.
Ζήτησε, μάλιστα, να έχει συνεχή ενημέρωση για το συγκεκριμένο πρόβλημα που είναι ένα από τα σημαντικότερα που ταλανίζουν τους πολίτες της περιοχής, υποσχόμενος πως όταν θα μπορεί να κινηθεί από τη θέση της κυβέρνησης θα δώσει άμεσες λύσεις στα θέματα της υγείας, με στόχο να μην υπάρχει κανένα νοσοκομείο με προβλήματα λειτουργίας, αλλά και κανένας ανασφάλιστος πολίτης, χωρίς ιατροφαρμακευτική και νοσηλευτική κάλυψη.
Σημειώνεται ότι σήμερα το βράδυ, στις 20:00, ο κ. Τσίπρας θα μιλήσει στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς στα Χανιά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης