Τελευταία Νέα
Πολιτική

Διευκρινίσεις Τσίπρα (ΣΥΡΙΖΑ) για υποψηφιότητα Βαρουφάκη - Δεν ήθελε να είναι υποψήφιος

Διευκρινίσεις Τσίπρα (ΣΥΡΙΖΑ) για υποψηφιότητα Βαρουφάκη - Δεν ήθελε να είναι υποψήφιος
Συζητήθηκε το ενδεχόμενο συμμετοχής του, όμως δεν ήθελε να είναι υποψήφιος, αναφέρεται σε γραπτή δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖA
Στο θέμα της υποψηφιότητας του καθηγητή Γιάννη Βαρουφάκη με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές αναφέρεται με γραπτή δήλωσή του ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας ότι συζητήθηκε αυτό το ενδεχόμενο, όμως ο ίδιος δεν ήθελε να συμμετάσχει.
Ειδικότερα, με γραπτή δήλωσή του στο TVXS ο κ. Τσίπρας σημειώνει ότι συζητήθηκε το ενδεχόμενο συμμετοχής του κ. Βαρουφάκη στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο ο ίδιος δεν ήθελε να είναι υποψήφιος, αλλά θέλει να συμβάλει «στον αγώνα που κάνουμε για τη νίκη στις ευρωεκλογές και τη μεγάλη αλλαγή που έχει ανάγκη η Ευρώπη και ο τόπος».
«Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι ο καθηγητής Γιάννης Βαρουφάκης βρίσκεται σε επαφή και διάλογο μαζί μου και με τον ΣΥΡΙΖΑ. Έχουμε άλλωστε συμμετάσχει σε πολλές δημόσιες εκδηλώσεις από κοινού. Εν όψει της κρίσιμης μάχης των ευρωεκλογών συζητήθηκε το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ», επισημαίνει ο κ. Τσίπρας.
«Μίλησα μαζί του και μου είπε ότι, αν και δεν θα ήθελε να είναι υποψήφιος, θέλει να συμβάλλει όσο μπορεί με τις γνώσεις και την εμπειρία του στον αγώνα που κάνουμε για τη νίκη στις ευρωεκλογές και τη μεγάλη αλλαγή που έχει ανάγκη η Ευρώπη και ο τόπος», καταλήγει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης