Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Πυρά» Καλαφάτη (ΝΔ) κατά Μπουτάρη - «Ο μύθος του ανεξάρτητου και ακομμάτιστου κατέρρευσε»

«Πυρά» Καλαφάτη (ΝΔ) κατά Μπουτάρη - «Ο μύθος του ανεξάρτητου και ακομμάτιστου κατέρρευσε»
«Ο κ. Μπουτάρης δεν έχει πλέον το δικαίωμα να ισχυρίζεται ότι είναι ανεξάρτητος»
«Πυρά» κατά του συνυποψήφιου του για τον δήμο Θεσσαλονίκης, Γ. Μπουτάρη εξαπέλυσε ο Σταύρος Καλαφάτης που έχει τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.
Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι χρειάστηκε «νομοτεχνική βελτίωση» για να μπορέσει ο κ. Μπουτάρης να είναι εκ νέου υποψήφιος, ο Σταύρος Καλαφάτης τόνισε κατηγορηματικά, ότι «ο κ. Μπουτάρης δεν έχει πλέον το δικαίωμα να ισχυρίζεται ότι είναι ανεξάρτητος».
 «Ο μύθος του ανεξάρτητου και ακομμάτιστου κατέρρευσε» τόνισε ακόμη ενώ σημείωσε ότι η πεποίθηση αυτή ενισχύεται και από πρόσφατες δηλώσεις του ιδίου του κ. Μπουτάρη.
Παράλληλα υποσχέθηκε να προχωρήσει με πράξεις «αυτά που δεν έχουν γίνει εδώ και τριάμισι χρόνια».
«Για μια πολιτισμένη πόλη, δηλαδή μια πόλη καθαρή, στην οποία να κυκλοφορείς εύκολα και γρήγορα, μια πόλη με αξιοπρέπεια, που μπορεί να συνδέσει την πλούσια ιστορία της με το ελπιδοφόρο μέλλον της».
Μίλησε επίσης για «εξωστρέφεια και στήριξη της αστικής επιχειρηματικότητας» με το βλέμμα «προς τα πάνω προς το βορρά και όχι προς τα κάτω, προς την Αθήνα», αξιοποιώντας του έμψυχου δυναμικού της Θεσσαλονίκης, των πανεπιστημίων της και των δυνατοτήτων αξιοποίησης σημαντικών αναπτυξιακών εργαλείων, όπως το λιμάνι και η ΔΕΘ.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης