Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βούτσης (ΣΥΡΙΖΑ) - Θεμιτές οι διαφορετικές απόψεις - Στην Ευρώπη μας βλέπουν ως υπόδειγμα της ενότητας διαφορετικών μητρώων

Βούτσης (ΣΥΡΙΖΑ) - Θεμιτές οι διαφορετικές απόψεις - Στην Ευρώπη μας βλέπουν ως υπόδειγμα της ενότητας διαφορετικών μητρώων
«Πιστεύω ότι δεν είναι ντεσαβαντάζ για εμάς» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βούτσης σχολιάζοντας τις διαφορετικές γνώμες
Την εκτίμηση ότι οι διαφορετικές απόψεις και προσεγγίσεις μέσα σε ένα κόμμα είναι εύλογες και απολύτως θεμιτές, εξέφρασε ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης.
Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης  μιλώντας στον Realfm 97,8 ανέφερε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ, ξέρετε, πως γονιμοποιήθηκε και πως διαμορφώθηκε και πως στην Ευρώπη τον βλέπουν ως υπόδειγμα με την έννοια της ενότητας πολύ διαφορετικών μητρώων, ρυακιών, που είναι από την τροτσιστική και μαοϊκή αριστερά μέχρι τη σοσιαλιστική αριστερά και τους σοσιαλδημοκράτες. Τούτων δεδομένων δεν μπορούμε να μιλάμε για δύο κόμματα».
«Πιστεύω ότι δεν είναι ντεσαβαντάζ για εμάς» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βούτσης.
Αναφορικά με τις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Θεωρητικά μιλώντας κανείς, πρέπει να δει όλο το χάρτη πως θα διαμορφωθεί εκείνο το βράδυ για να δει, σε σχέση και με το άμεσο μέλλον τις πολιτικές εξελίξεις δηλαδή, πόσο ευχαριστημένος ή δυσαρεστημένος θα είναι. Η άποψη η δικιά μου είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει μία σοβαρή πρωτοκαθεδρία. Το λέω κι ως άποψη και όχι ως εκτίμηση, γιατί εκεί θα πάμε».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης