Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη (ΝΔ) – Η Merkel χρωστά στην Ελλάδα προγράμματα χρηματοδότησης των επιχειρήσεων

Μπακογιάννη (ΝΔ) – Η Merkel χρωστά στην Ελλάδα προγράμματα χρηματοδότησης των επιχειρήσεων
Μέσω της ανάπτυξης των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων η καταπολέμηση της ανεργίας




Την άποψη ότι η καγκελάριος της Γερμανίας, Angela Merkel χρωστά στην Ελλάδα να αναγγείλει συγκεκριμένα προγράμματα χρηματοδότησης επιχειρήσεων εξέφρασε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.
Σε δηλώσεις της στο ΣΚΑΪ, η κα.Μπακογιάννη ανέφερε ότι η ανεργία θα καταπολεμηθεί από την ανάπτυξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.
Η κα.Μπακογιάννη χαρακτήρισε θετικό το γεγονός της εξόδου της Ελλάδας στις αγορές, δίνοντας εύσημα στον υπουργό Γιάννη Στουρνάρα.
Πάντως, έσπευσε να τονίσει ότι δεν τελείωσε η προσπάθεια και υπογράμμισε την ανάγκη η χώρα να αποκτήσει νέο φορολογικό σύστημα εντός του έτους.
«Να μην φοβηθούμε να πατάξουμε τη φοροδιαφυγή με κάθε μέσο και με κάθε τρόπο, αλλά και να αλλάξουμε τους φορολογικούς συντελεστές» είπε η κα.Μπακογιάννη, τονίζοντας αναφερόμενη για την υπόθεση Μπαλτάκου, ότι ήταν μια λάθος επιλογή του κ.Σαμαρά «την οποία πληρώσαμε όλοι».
Αναφερόμενη στις ευρωκλογές ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι υποψήφια ενώ στα περί μετάβασής της στην Κομισιόν, είπε: «όχι, δεν έχω κάποιο νέο για αυτό και δεν είναι αυτή η ώρα».
Σε ερώτηση για το αν το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών πρέπει να οδηγήσει σε πρόωρες εκλογές, τάχθηκε κατά ενός τέτοιου ενδεχόμενου, λέγοντας ότι η χώρα αυτή τη στιγμή δεν έχει ανάγκη από νέα εκλογική αναμέτρηση.
«Οι απανωτές εκλογές το 2012 μάς στοίχησαν 1,5 χρόνο πόνο παραπάνω. Μπορεί σε αυτό το θέμα να έχει δίκιο ο Γιώργος Παπανδρέου. Έχει σε τόσα άλλα άδικο, που μπορεί σε αυτό να έχει δίκιο» τόνισε η κα.Μπακογιάννη.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης