Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ντ. Μπακογιάννη (ΝΔ) - Κανένα τρομοκρατικό χτύπημα δεν σταματά την πορεία της χώρας

Ντ. Μπακογιάννη (ΝΔ) - Κανένα τρομοκρατικό χτύπημα δεν σταματά την πορεία της χώρας
Για προσπάθεια σπίλωσης της χώρας κάνει λόγο η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας
Προσπάθεια σπίλωσης της χώρας βλέπει πίσω από την τρομοκρατική επίθεση στην Τράπεζα της Ελλάδος η βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ., Ντόρα Μπακογιάννη, σήμερα, ημέρα κατά την οποία βγήκε επιτυχώς η Ελλάδα στις αγορές.
Ειδικότερα, σε δηλώσεις της στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm και κληθείσα να σχολιάσει το τρομοκρατικό χτύπημα, σημείωσε ότι «ήμουν και είμαι πάρα πολύ ανήσυχη. Βεβαίως, κανένα τρομοκρατικό χτύπημα δεν θα σταματήσει την πορεία της χώρας. Ούτε να απειλήσει τη Δημοκρατία, να είμαστε επίσης ξεκάθαροι σε αυτό».
Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι πρέπει «να έχουμε και συνείδηση ότι μια τέτοια είδηση, την ημέρα που η Ελλάδα βγαίνει στις αγορές, γιατί βεβαίως τίποτα δεν είναι τυχαίο, είναι μια είδηση η οποία σπιλώνει και δυσκολεύει την εικόνα της χώρας. Αυτό προσπαθούν αυτοί οι κύριοι».
Παράλληλα, επισήμανε ότι «είτε τις αγορές έχουν στο μυαλό τους είτε την επίσκεψη της κ. Μέρκελ, είναι εγκληματίες» και συμπλήρωσε ότι «είναι άνθρωποι που δεν έχουν ίχνος εθνικής συνείδησης. Δεν τους νοιάζει αν υπάρχουν άνεργοι σε αυτή τη χώρα, δεν τους νοιάζει αν ο κόσμος ψάχνει για δουλειά. Δεν τους νοιάζει αν η Ελλάδα περνάει την κρίση την οποία περνάει και οτιδήποτε μπορεί ενδεχομένως να ανακουφίσει αυτούς τους ανθρώπους προσπαθούν να το σταματήσουν».
Κληθείσα να σχολιάσει την κριτική που ασκείται από τα κόμματα της αντιπολίτευσης σχετικά με την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές, η κ. Μπακογιάννη έκανε λόγο για μιζέρια, σημειώνοντας ότι «είναι πολύ διάχυτη η μιζέρια. Εχουμε όλοι καεί, φυσάμε και το γιαούρτι, το καταλαβαίνω, αλλά ας πούμε και μια καλή κουβέντα. Η εικόνα είναι θετική. Δεν μπορεί κανένας ΣΥΡΙΖΑ και καμία αντιπολίτευση να χαλάσει κάτι το οποίο αντικειμενικά είναι μία καλή είδηση».
Βεβαίως, σημείωσε η κ. Μπακογιάννη, με την κίνηση αυτή δεν λύθηκαν τα προβλήματα της χώρας, για να συμπληρώσει ωστόσο ότι «είναι μια καλή στιγμή, ξαναμπαίνουμε σε μία ομαλότητα. Αυτό και μόνο είναι πολύ θετικό γεγονός. Είναι μία ομαλοποίηση μιας εξαιρετικά δύσκολης κατάστασης στην οποία βρισκόμασταν πριν από 4 χρόνια».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης