Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μ. Χαρακόπουλος - Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στάθηκε απέναντι σε επιβλαβή μέτρα

Μ. Χαρακόπουλος - Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στάθηκε απέναντι σε επιβλαβή μέτρα
Σε καλό κλίμα η τελετή παράδοσης- παραλαβής στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Κάνοντας έναν απλογισμό της περιοδου που διετέλεσε αναπληρωτής υπουργός, ο κ. Χαρακόπουλος τόνισε πως πολλές φορές η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στάθηκε απέναντι σε μέτρα που θα είχαν επιπτώσεις στον τομέα.
«Πίστευα και πιστεύω στην αξία της πρωτογενούς παραγωγής και δεδομένων των συνθηκών και των αρμοδιοτήτων που μου δόθηκαν πετύχαμε αρκετά» πρόσθεσε ο κ. Χαρακόπουλος κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης- παραλαβής που πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
«Η σταθερή στάση μας συνέβαλε καταλυτικά να αλλάξει άρδην η διάταξη για το γάλα προς όφελος του παραγωγικού δυναμικού» είπε ο κ. Χαρακόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε τον κ. Τσαυτάρη για τη συνεργασία και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον νέο αναπληρωτή υπουργό Θεόφιλο Λεονταρίδη.
Από την μεριά του ο υπουργός κ. Τσαυτάρης ευχαρίστησε τον απερχόμενο αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάξιμο Χαρακόπουλο, για την πολύτιμη και καθοριστική βοήθειά του στην ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του πρωτογενούς τομέα και στην υποστήριξη των αιτημάτων των αγροτών.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης