Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρήγας (ΠΑΣΟΚ) - Η Ελιά ριζώνει και αναπτύσσεται, αποκτά καινούρια κλαδιά - Φαίνεται ότι θα έχει δρόμο στο μέλλον

Ρήγας (ΠΑΣΟΚ) - Η Ελιά ριζώνει και αναπτύσσεται, αποκτά καινούρια κλαδιά - Φαίνεται ότι θα έχει δρόμο στο μέλλον
Για πολύ δρόμο στο μέλλον, πέρα από τις ευρωεκλογές, έκανε λόγο ο κ. Ρήγας
Το μήνυμα ότι η Ελιά ριζώνει και αναπτύσσεται, αποκτά καινούρια κλαδιά, τόνισε ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Ρήγας,μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης που είχαν οι επικεφαλής των κομμάτων και των κινήσεων του ενιαίου σχήματος για τη συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου.
Ο κ. Ρήγας ανέφερε ότι στη σημερινή συνάντηση επιβεβαιώθηκε ότι η Ελιά ριζώνει και αναπτύσσεται, αποκτά καινούρια κλαδιά.
«Αλλά ακόμα πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι αποκτά προγραμματικές θέσεις και υπάρχει πολύ μεγάλη προσφορά για στελέχωση του ευρωψηφοδελτίου».
Έως το τέλος Μαρτίου «θα έχουμε την Ελιά-Δημοκρατική Παράταξη ως μια συγκροτημένη πολιτική κίνηση με προγραμματικές αρχές και με δικτύωση σε ολόκληρη τη χώρα» τόνισε και προσέθεσε ότι το ΠΑΣΟΚ συμβάλλει ουσιαστικά στην ποσοτική και ποιοτική μεγέθυνση αυτή της κίνησης.
«Η Ελιά δεν ήρθε μόνο για τις ευρωεκλογές, φαίνεται ότι θα έχει και πολύ δρόμο στο μέλλον» τόνισε.
Ερωτηθείς για το θέμα του γάλακτος, ο κ. Ρήγας τόνισε ότι η διαβούλευση με την κυβέρνηση θα είναι συνεχής και μέσα στη Βουλή με την κατάθεση του νομοσχεδίου. «Συζητάμε και σήμερα ακόμα για την τελική μορφή που θα πάρει η συγκεκριμένη διάταξη» είπε και συμπλήρωσε ότι «οι συνάδελφοι που προβάλλουν τις αντιρρήσεις, θα έχουν το χρόνο να τις ξανασυζητήσουν μαζί μας στη διάρκεια των συναντήσεων που θα οργανώσουμε» εκτιμώντας παράλληλα ότι «κανείς δεν μπορεί να προδικάζει τίποτα από τώρα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης