Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ - Να κατατεθεί στη Βουλή η συμφωνία για τα υποβρύχια

ΣΥΡΙΖΑ - Να κατατεθεί στη Βουλή η συμφωνία για τα υποβρύχια
Mε επιστολή τους προς τον Πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων κ. Κων/νο Τσιάρα
Να κατατεθεί στη Βουλή αντίγραφο της συμφωνίας που φέρεται να έχει επιτευχθεί για την ολοκλήρωση των εργασιών στα υποβρύχια του Πολεμικού Ναυτικού και την επιχειρησιακή τους ένταξη στον Πολεμικό Στόλο, ζητούν με επιστολή τους ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης και το μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων Γιώργος Βαρεμένος.
Οι βουλευτές ζητούν με επιστολή τους προς τον Πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων κ. Κων/νο Τσιάρα και τον Πρόεδρο της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων κ. Λάζαρο Τσαβδαρίδη.
Οι δύο βουλευτές προέβησαν σε αυτή την κίνηση με αφορμή την κοινή σύσκεψη της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων και της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων την Πέμπτη  που θα έχει θέμα ημερήσιας διάταξης τη συμφωνία που επετεύχθη για την ολοκλήρωση των εργασιών επιχειρησιακής ένταξης των υποβρυχίων στον Πολεμικό Στόλο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης