Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ν. Σοφιανός (ΚΚΕ) - Να μπει τέλος στη φορομπηχτική πολιτική στον δήμο Αθηναίων - Υποβαθμισμένες οι υπηρεσίες, παρά τα τέλη

Ν. Σοφιανός (ΚΚΕ) - Να μπει τέλος στη φορομπηχτική πολιτική στον δήμο Αθηναίων - Υποβαθμισμένες οι υπηρεσίες, παρά τα τέλη
Κατηγόρησε τον νυν δήμαρχο Γ. Καμίνη ότι «δεν αντιστάθηκε» σε καμία πολιτική της κυβέρνησης
Την αναγκαιότητα να μπει τέλος στη φορομπηχτική πολιτική εις βάρος του πολίτη που ξεκινά από την κυβέρνηση και συνεχίζεται στους δήμους τόνισε ο υποψήφιος του ΚΚΕ για τον δήμο Αθηναίων, Νίκος Σοφιανός, σημειώνοντας παράλληλα ότι οι προσφερόμενες υπηρεσίες, παρά τα τέλη που καταβάλλονται, είναι υποβαθμισμένες.
Όπως επισήμανε ο κ. Σοφιανός μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, οι χιλιάδες απολύσεις προσωπικού επηρέασαν σημαντικούς τομείς, όπως η καθαριότητα και η φύλαξη των σχολείων και πρόσθεσε ότι η Αθήνα έχει χάσει πέντε νοσοκομεία, 45 σχολεία και 5.000 υπαλλήλους.
Παράλληλα, κατηγόρησε τον νυν δήμαρχο Γ. Καμίνη ότι «δεν αντιστάθηκε» σε καμία πολιτική της κυβέρνησης.
Ο κ. Σοφιανός πρότεινε να δοθούν πόροι στους δήμους από τα κονδύλια που παρέχει η κυβέρνηση στις μη κυβερνητικές οργανώσεις και το έργο που παράγουν αυτές να εκτελείται από εθελοντές υπό τη σκέπη του δήμου.
Ερωτηθείς σχετικά με τον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής, Η. Κασιδιάρη, ο κ. Σοφιανός τόνισε ότι η συζήτηση που γίνεται αποτελεί αβάντα γι’ αυτόν και πρέπει να σταματήσει.
Όσον αφορά το γεγονός της παραίτησης της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Αττικής, Ρένας Δούρου, από το αξίωμα του βουλευτή έκανε λόγο για «επικοινωνιακή κίνηση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης