Τελευταία Νέα
Οικονομία

Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης - Σε φιάσκο ολκής εξελίσσεται το μετρό Θεσσαλονίκης

Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης - Σε φιάσκο ολκής εξελίσσεται το μετρό Θεσσαλονίκης
Η παρατεταμένη αργοπορία έχει σημαντικές αρνητικές επιπτώσεις για τους επιχειρηματίες της περιοχής, τονίζει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Π. Παπαδόπουλος
Για φιάσκο ολκής κάνει λόγο ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, αναφορικά με το έργο του μετρό Θεσσαλονίκης και καλεί τους εμπλεκόμενους με την κατασκεύή του να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Όπως επισημαίνει, ένα έργο ζωτικής σημασίας για την πόλη εξελίσσεται σε φιάσκο ολκής και προσθέτει ότι «επανειλημμένως έχουμε κρούσει το κώδωνα του κινδύνου για τις αξιομνημόνευτες καθυστερήσεις στην κατασκευή του μετρό, αλλά και για τις αρνητικές επιπτώσεις που έχει η παρατεταμένη αργοπορία για τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε δρόμους όπου εκτελείται, με ρυθμούς χελώνας, το έργο».
Παράλληλα, κάνει λόγο για θέατρο του παραλόγου και συμπληρώνει ότι «οι εμπλεκόμενοι φορείς αλληλοκατηγορούνται, ο ανάδοχος υπέβαλε "ειδική δήλωση διακοπής έργου", το έργο χρονίζει με αποτέλεσμα να δείχνει ότι δεν είναι βιώσιμο και οι μόνοι ζημιωμένοι είναι οι επιχειρηματίες, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Θεσσαλονίκης».
Σημειώνει τέλος ότι οι υπεύθυνοι των καθυστερήσεων έχουν ονοματεπώνυμο και πρέπει να σταματήσουν να εμπαίζουν τους πολίτες αυτής της πόλης, που ζουν εδώ και χρόνια σε ένα απέραντο εργοτάξιο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης