Τελευταία Νέα
Πολιτική

Π. Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ) - Βαριά η ήττα της κυβέρνησης στις ευρωεκλογές

Π. Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ) - Βαριά η ήττα της κυβέρνησης στις ευρωεκλογές
Δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την εκταμίευση της δόσης, εκτίμησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι «κανένας κανένας Σόιμπλε και κανένας Σαμαράς δεν θα βάλει σε κίνδυνο την ισορροπία του ευρωπαϊκού συστήματος»
Αντιμέτωπη με βαριά ήττα στις ευρωεκλογές θα έρθει η κυβέρνηση, εκτίμησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και κληθείς να σχολιάσει το θέμα των διαπραγματεύσεων με την τρόικα, ο κ. Σκουρλέτης εκτίμησε ότι δεν θα υπάρξει κανένα θέμα με την εκταμίευση της επόμενης δόσης, καθως όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «κανένας Σόιμπλε και κανένας Σαμαράς δεν θα βάλει σε κίνδυνο την ισορροπία του ευρωπαϊκού συστήματος».
Ερωτηθείς σχετικά με τη διανομή του πρωτογενούς πλεονάσματος σε ευπαθείς κοινωνικές κατηγορίες, ο κ. Σκουρλέτης υποστήριξε ότι «πρόκειται περί μίας κοροϊδίας», προσθέτοντας ότι «αυτό το πρωτογενές πλεόνασμα το οποίο έχει προκύψει με έναν τρόπο όπου έχει βυθίσει την οικονομία στην ύφεση και έχει επιφέρει ακόμη μεγαλύτερη κοινωνική εξαθλίωση είναι τα αποτελέσματα μίας λάθος πολιτικής».
Οι πολίτες, ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, θα πρέπει να στείλουν ένα «πολιτικό μήνυμα» τόσο μέσω των ευρωεκλογών όσο και μέσω των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, συμπληρώνοντας ότι «ο κ. Σόιμπλε και ο κ. Σαμαράς θα πρέπει να ηττηθούν στις επόμενες ευρωεκλογές. Είναι πολιτικές πια οι επιλογές που έχουμε να κάνουμε, πρωτίστως πολιτικές».
Κληθείς να σχολιάσει τις διαφωνίες που υπήρξαν στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τον ορθό τρόπο αντιμετώπισης της Χρυσής Αυγής, ο κ. Σκουρλέτης δήλωσε ότι «κανείς δεν έχει διαφορετική προσέγγιση για το θέμα της Χρυσής Αυγής, για την ανάγκη να απομονωθεί το νεοφασιστικό, νεοναζιστικό φαινόμενο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης