Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κ. Σκανδαλίδης (ΠΑΣΟΚ) για «Ελιά» - Αν και δειλό βήμα, θα αποδώσει στις εκλογές

Κ. Σκανδαλίδης (ΠΑΣΟΚ) για «Ελιά» - Αν και δειλό βήμα, θα αποδώσει στις εκλογές
Δεν μου έχει δώσει την εντύπωση ότι τοποθετείται σε κάποιον συγκεκριμένο χώρο, τόνισε αναφερόμενος στο «Ποτάμι» το κόμμα του Στ. Θεοδωράκη
Αν και δειλό βήμα, θα αποδώσει στις εκλογές το εγχείρημα της «Ελιάς» εκτίμησε ο βουλευτής και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σκανδαλίδης, σε δηλώσεις του στον σταθμό Real FM.
Όπως επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Σκανδαλίδης, «μπορεί να είναι ένα δειλό βήμα, όμως είναι ένα βήμα που θα αποδώσει στις εκλογές».
Κληθείς να σχολιάσει αν το ΠΑΣΟΚ αποτελεί πλέον συνιστώσα της «Ελιάς», σημείωσε ότι «υπάρχει ψηφοδέλτιο μιας ευρύτερης συμπαράταξης, στην οποία συμμετέχει το ΠΑΣΟΚ με το σύμβολό του, με την ταυτότητά του και με τη φυσιογνωμία του» και πρόσθεσε ότι η δεξαμενή στην οποία απευθύνεται αυτό το σχήμα δεν είναι η ίδια με τον ψηφοφόρο –τον δημοσκοπικό ψηφοφόρο- του ΠΑΣΟΚ.
Παράλληλα, ο κ. Σκανδαλίδης τάχθηκε υπέρ μιας «εθνικής συνεννόησης», τονίζοντας ότι «όλοι πρέπει να πάρουν θέση ανοιχτά στον ελληνικό λαό» και πρόσθεσε ότι κακώς που ο Σαμαράς δεν κάλεσε τον Τσίπρα για να συζητήσουν, σημειώνοντας ότι «ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι θεσμός».
Ερωτηθείς σχετικά με τις ευρωεκλογές ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι είναι κρίσιμες και ότι κρίνεται η ίδια η ύπαρξη ή διάλυση της Ευρωζώνης.
Ερωτηθείς αν η «Ελιά» αποτελεί το προκάλυμμα για να μην πληρώσει το ΠΑΣΟΚ τα χρέη του στις τράπεζες, ο κ. Σκανδαλίδης τόνισε ότι θα ήταν πολύ μικρό για το ΠΑΣΟΚ να απαρνηθεί τον εαυτό του στο όνομα μιας τέτοιας πρακτικής και ανέφερε χαρακτηριστικά «δεν θα γίνει το ΠΑΣΟΚ νέος Πανιώνιος».
Κληθείς να σχολιάσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με «Το Ποτάμι», ο κ. Σκανδαλίδης σημείωσε ότι «για να είναι μαζί σε έναν χώρο πρέπει να καταλάβουμε τι πρεσβεύει. Δεν μου έχει δώσει την εντύπωση ότι τοποθετείται σε κάποιον συγκεκριμένο χώρο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης