Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννης κατά εκδοτικού οίκου για το βιβλίο του Κουφοντίνα - "Με γνώμονα το κέρδος εκμεταλλεύονται το αίμα αθώων ανθρώπων"

Μπακογιάννης κατά εκδοτικού οίκου για το βιβλίο του Κουφοντίνα -
"Το ματωμένο βιβλίο κρύβει την ηδονή του τρομοκράτη"
Την απόφαση του εκδοτικού οίκου Λιβάνη να εκδώσει το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα καυτηρίασε ο δήμαρχος Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης, γιος του δολοφονηθέντος από τη 17 Νοέμβρη Παύλου Μπακογιάννη.
Κάνοντας λόγο για βιβλίο μίσους, ο κ. Μπακογιάννης ανέφερε στο Mega ότι «κάποιοι με μόνο γνώμονα το κέρδος εκμεταλλεύονται το αίμα αθώων ανθρώπων.»
Τόνισε ότι τάσσεται υπέρ της διακίνησης ιδεών, αλλά διευκρίνισε ότι στο επίμαχο βιβλίοο δεν κρίνονται οι ιδέες του Κουφοντίνα, αλλά οι κινήσεις του και ο κίνδυνος να βρει μιμητές αύριο το πρωί. «Το ματωμένο βιβλίο κρύβει την ηδονή του τρομοκράτη (...) λεει πώς σκότωσε, και μετά υπερηφανεύεται πως πήγε να φάει σε ένα καλό εστιατόριο αφότου είχε σκοτώσει άνθρωπο! είναι λύση να δίνουμε βήμα σε αυτούς τους ανθρώπους;» διερωτήθηκε ο δήμαρχος Καρπενησίου.
«Το ματωμένο βιβλίο κρύβει την ηδονή του τρομοκράτη. Έχω ευθύνη να μιλήσω... αν δω αύριο το πρωί μάνες, πατεράδες, σκοτωμένων σε μια εκκλησία σε μια κηδεία τι θα πει τότε ο οίκος Λιβάνη;» σημείωσε.
«Αρνήθηκα να μιλήσω στον Κουφοντίνα, απλώς τον κοίταξα στα μάτια» τόνισε, αναφερόμενος εξάλλου κατά την παρουσία του στη δίκη του τρομοκράτη.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης