Τελευταία Νέα
Πολιτική

Α. Σπηλιωτόπουλος - Ο δήμος της Αθήνας πρέπει να γίνει συμμετοχικός, την πρωτοβουλία να έχουν οι πολίτες για τους πολίτες

Α. Σπηλιωτόπουλος - Ο δήμος της Αθήνας πρέπει να γίνει συμμετοχικός, την πρωτοβουλία να έχουν οι πολίτες για τους πολίτες
Κούλουμα με τους κατοίκους της Αθήνας γιόρτασε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος
Στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκε την Καθαρά Δευτέρα ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Άρης Σπηλιωτόπουλος για να γιορτάσει μαζί με τους κατοίκους της τα κούλουμα.
Συγκεκριμκένα ο κ. Σπηλιωτόπουλος επισκέφτηκε το πάρκο ΚΑΠΑΨ από όπου
δήλωσε:
«Γιορτάζουμε σήμερα μαζί με τους Αθηναίους και τις Αθηναίες, σε ένα ξεχωριστό χώρο που πρέπει επιτέλους να γίνει χώρος πράσινου και πολιτισμού, τα Κούλουμα που έχουν βαθιές Αθηναϊκές ρίζες.
Ακόμη ο υποψήφιος δήμαρχος τόνισε ότι ένα είναι βέβαιο ότι ο Δήμος πρέπει να γίνει συμμετοχικός, την πρωτοβουλία να έχουν οι πολίτες για τους πολίτες.
«Έτσι λοιπόν σήμερα σ’ αυτό τον ξεχωριστό χώρο, οι πολίτες με αλληλεγγύη, με ανθρωπιά, με δωρεάν φαγητό, με μουσική γιορτάζουν την πρωτοβουλία να γίνει εδώ ένας ελεύθερος χώρος πράσινου και πολιτισμού που θα παραδοθεί στους κατοίκους της περιοχής» συμπλήρωσε.
Τέλος ο κ. Σπηλιωτόπουλος ανέφερε: «Επιτέλους η Αθήνα πρέπει να φύγει από το γκρίζο, από τη μιζέρια, από το τσιμέντο. Πρέπει να ξαναζήσει, πρέπει να γίνει πράσινη. Πρέπει η Αθήνα να γίνει συμμετοχική. Από τους πολίτες, για τους πολίτες»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης