Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας με βροχές και καταιγίδες πλήττει όλη τη χώρα

Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας με βροχές και καταιγίδες πλήττει όλη τη χώρα
Άστατος είναι ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Με βροχές και καταιγίδες συνεχίζεται το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει όλη τη χώρα, με αποτέλεσμα το παραδοσιακό πέταγμα του χαρταετού να μην πραγματοποιηθεί στις περισσότερες περιοχές.
Άστατος είναι ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη , καθώς από το πρωί εκδηλώνονται βροχοπτώσεις, ενώ χιόνια αναμένονται στα ορεινά κυρίως της κεντρικής και βόρειας χώρας.
Τα φαινόμενα κατά τόπους είναι έντονα ενώ ισχυροί άνεμοι έως και 8 μποφόρ πνέουν στα πελάγη, προκαλώντας προβλήματα σε όσους ταξιδιώτες ετοιμάζονται να επιστρέψουν στο κλεινόν άστυ.
Ισχυρές τοπικές καταιγίδες και έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να εκδηλωθούν τις βραδινές ώρες στη Μακεδονία, τη Θράκη, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.
Την Τρίτη ο καιρός αναμένεται να παρουσιάσει επιδείνωση από τα δυτικά με βροχές, τοπικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά.
Σταδιακή βελτίωση του καιρού περιμένουμε από την Τετάρτη, με τα έντονα καιρικά φαινόμενα να υποχωρούν ωστόσο οι βροχές και οι καταιγίδες θα συνεχιστούν μέχρι και το Σαββατοκύριακο.

Χιόνια στα Τρίκαλα

Όχι μόνο επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις των μετεωρολόγων για κούλουμα με άσχημο καιρό στα Τρίκαλα, αλλά τα ορεινά του Νομού Τρικάλων ντύθηκαν στα λευκά.
Στο ορεινό δίκτυο των Δήμων Πύλης και Καλαμπάκας το ύψος του χιονιού κυμαίνονταν από 5 εκ. έως 15 εκ., με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν εκχιονιστικά μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.
Επίσης το Μέτσοβο το πρωί της Καθαράς Δευτέρας ξύπνησε ντυμένο στα λευκά. Ετσι οικάτοικοι και οι επισκέπτες εκαναν σκι κι απόλαυσαν το πλούσιο χιόνι στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Ανηλίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης