Τελευταία Νέα
Πολιτική

Π. Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ) - Το αντιμνημονιακό μήνυμα πρέπει να φανεί και στις τρεις κάλπες

Π. Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ) - Το αντιμνημονιακό μήνυμα πρέπει να φανεί και στις τρεις κάλπες
"Είναι διαφορετικής πολιτικής έντασης το μήνυμα που θα υπάρξει από τις ευρωεκλογές" σημείωσε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
Tο αντιμνημονιακό μήνυμα πρέπει να φανεί και στις τρεις κάλπες τόνισε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης αναφερόμενος στις επικείμενες ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές.
«Οι δε δικοί μας άνθρωποι, οι οποίοι ενδεχομένως θα εκλεγούν, να συστρατευτούν σε αυτή την εθνική προσπάθεια για να απαλλαγούμε από το μνημόνιο», πρόσθεσε ο Πάνος Σκουρλέτης.
Ωστόσο ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε ότι «είναι διαφορετικής πολιτικής έντασης το μήνυμα που θα υπάρξει από τις ευρωεκλογές, που από εκεί θα προκύψει το μεγάλο κύμα της ανατροπής, διαφορετικό στις περιφέρειες και διαφορετικό στους δήμους».
Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο Πάνος Σκουρλέτης σημείωσε πως για την διαπραγμάτευση με την τρόικα και την ΕΕ «δεν είναι στις προθέσεις μας οι μονομερείς ενέργειες. Και πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ποια είναι τα όπλα της χώρας μας. Και τα όπλα της χώρας μας είναι αφενός η ισότιμη συμμετοχή στη ευρωζώνη, δεν είμαστε ενοικιαστές, συνιδιοκτήτες είμαστε, σ΄ ένα μικρό μέρος, αλλά συνιδιοκτήτες είμαστε. ΄Αρα, λοιπόν, δεν μπορούν να μας πετάξουν έξω και κυρίως να καταλάβουν - κι αυτό έχει μεγάλη σημασία- ότι Ευρώπη, χωρίς την ισότιμη συμμετοχή της Ελλάδας που αποτελεί το νοτιοανατολικό άκρο της, δεν μπορεί να υπάρξει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης