Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ - Προκλητική για τους δημοκρατικούς θεσμούς η υποψηφιότητα εν ενεργεία αστυνομικού με τη Χρυσή Αυγή

ΠΑΣΟΚ - Προκλητική για τους δημοκρατικούς θεσμούς η υποψηφιότητα εν ενεργεία αστυνομικού με τη Χρυσή Αυγή
Εν ενεργεία αστυνομικός είναι υποψήφιος με τη Χ.Α. για την περιφέρεια Κρήτης
Τουλάχιστον προκλητική χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ την ανακοίνωση υποψηφιότητας για την Περιφέρεια Κρήτης εν ενεργεία αστυνομικού ως υποψηφίου της Χρυσής Αυγής σε ναζιστικού τύπου εκδήλωση.
Ειδικότερα ο τομέας Προστασίας του Πολίτη και ο τομέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ, με ανακοίνωση του αναφέρεται σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής που έλαβε χώρα χθες στο Ηράκλειο με τη συμμετοχή εν ενεργεία αστυνομικών και πυροσβεστών και με το βουλευτή της Χ.Α. Αρβανίτη να χαιρετά ναζιστικά.
«Η πίστη στη δημοκρατία είναι προαπαιτούμενο για κάθε δημόσιο λειτουργό. Απαιτείται άμεση παρέμβαση των θεσμών, όταν διαπιστώνεται η βάναυση προσβολή της δημοκρατίας από δημόσιους λειτουργούς. Η άμεση διερεύνηση πειθαρχικών και ποινικών ευθυνών είναι επιτακτική ανάγκη, καθώς και η ουσιαστική εξουδετέρωση τυχόν ναζιστικών θυλάκων στα σώματα ασφαλείας» τονίζει η Χαριλάου Τρικούπη.
Ακόμη επισημαίνει ότι οι Έλληνες Αστυνομικοί και πυροσβέστες, οι οποίοι δίνουν καθημερινά αγώνα για την εφαρμογή των νόμων, όχι μόνο δεν εκφράζονται από παρόμοιες εκδηλώσεις, αλλά γνωρίζουν καλά ότι έτσι υπονομεύεται ο αγώνας τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης