Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γ. Βαλλιανάτος - Υπάρχουν κι άλλοι gay υποψήφιοι για το δήμο της Αθήνας κι όλος κόσμος τους ξέρει!

Γ. Βαλλιανάτος - Υπάρχουν κι άλλοι gay υποψήφιοι για το δήμο της Αθήνας κι όλος κόσμος τους ξέρει!
Ως κυριότερο αντίπαλο του στις εκλογές θεωρεί τον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής, Η. Κασιδιάρη,  
Βολές με πολλούς αποδέκτες εξαπέλυσε ο εξαπέλυσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, Γρηγόρης Βαλλιανάτος, ταράσσοντας τα νερά του πολιτικού σκηνικού, κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για αριστερή συνομωσία,  ενώ δεν δίστασε να καταδείξει ως ομοφυλόφιλους κι άλλους υποψηφίους που όπως υποστήριξε όλος ο κόσμος το ξέρει.
Ειδικότερα σε συνέντευξη του στο iefimerida αναφέρει ότι «οι αριστεροί έχουν μέσα τους καταστρέψει την έννοια της δυνατότητας κάθε ανθρώπου να δημιουργήσει για τον εαυτό του, την οικογένεια του και να κάνει μια δουλειά και μια περιουσία. Ο κάθε ένας γεννήθηκε για να περάσει μια περιπέτεια».
Παράλληλα υποστηρίζει ότι «οι φιλελεύθεροι δεν έχουν ευκαιρίες να μιλήσουν ως φιλελεύθεροι. Δεν τους δίνεται αυτή η ευκαιρία, υπάρχει μια αριστερή και ΠΑΣΟΚική συνωμοσία. Οι δεξιοί, ότι φιλελεύθερο λένε, είναι λάθος. Και ο χώρος έχει χαριστεί στους αριστερούς να λένε διάφορες παπάρες».
Ερωτηθείς αν υπάρχουν άλλοι υποψήφιοι για τη Δημαρχία της Αθήνας που είναι gay ο κ. Βαλλιανάτος τόνισε ότι  υπάρχουν κι όλος ο κόσμος τους ξέρει.
Μάλιστα ο υποψήφιος δήμαρχος κατονομάζει τον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής, Η. Κασιδιάρη,  ως κυριότερο αντίπαλο του στις εκλογές, χαρακτηρίζοντας τους υπόλοιπους «διαβατικά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης